MirellaB
23:42, 26 maj 2017
Ania często czytam o wysypywaniu skoszonej trawy na rabaty, ale do mnie to jakoś nie przemawia. Nie wiem jak to zacznie gnić to co z tym, a wyschnięta to przez wiatr też fruwa i bajzel robi eeeee to nie dla mnie.
Fajną korę ostatnio kupiłam. Nie pamiętam jaka frakcja, ale nie jest drobniutka, ani gruba tylko taka akurat i fajna kwadratowa. Jutro jadę jeszcze ją dokupić to wstawię Ci zdjęcie.
Ja na bylinowej mam korę i nie cierpię z powodu rozwiewania jej przez wiatr, trzyma się na miejscu. Sporadycznie coś z trawnika podnoszę.
Ja na Twoim miejscu bym spróbowała z grubszą korą
Fajną korę ostatnio kupiłam. Nie pamiętam jaka frakcja, ale nie jest drobniutka, ani gruba tylko taka akurat i fajna kwadratowa. Jutro jadę jeszcze ją dokupić to wstawię Ci zdjęcie.
Ja na bylinowej mam korę i nie cierpię z powodu rozwiewania jej przez wiatr, trzyma się na miejscu. Sporadycznie coś z trawnika podnoszę.
Ja na Twoim miejscu bym spróbowała z grubszą korą