Dziewczyny - w ogrodzie sadzę cebulowe i końca nie widać. Mam jeszcze sporo do posadzenia i ciągle dokupuję.
Wczoraj w Obi, Castoramie i Leroy-u to ostro poszalałam. I jeszcze dzisiaj zamówiłam przez internet, bo dostałam bon rabatowy od ogrodowiskowej koleżanki Edytki na 30,00 zł - Edytko dziękuję
Kamyczki na rabatach sprawy nie ułatwiają, tylko się denerwuję, ale trzyma mnie to, że wiosną mam nadzieje będzie ładnie
Pas zieleni deweloperski mam nadzieję w tym tygodniu zrobić. Każdego dnia mamy jechać do szkółki i zawsze nam coś wypada. eM mówi, że jutro pojedziemy, bo Transit będzie opróżniony, więc będziemy mogli bez problemu się załadować.
A z bardziej przyjemnych zakupów to kupiliśmy wczoraj do ogrodu stół, krzesła i parasol. Bardzo się cieszę z tych zakupów, bo stół normalny wysoki przynajmniej nasze psy nie będą nam ściągały jedzenia podczas grillowania. Tarasu nie mam za dużego, a grill gazowy duży i meble też spore, więc trzeba będzie wydzielić miejsce dla grilla przy tarasie, ale to w przyszłym roku, może też od razu o donicach przy tarasie pomyślę
Uciekam dalej sadzić
Wizytówka - Ogród Mirelli - Wizje chodźcie do mnie blisko najbliżej ...