Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 18:42, 05 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
Widzę, że polecasz grilla gazowego
A komplet wypoczynkowy fajowy kiedy ja się dorobię swojego

Tak uważam, że grille gazowe są super ze względu na szybkość przygotowania jedzenia

Kompletu się dorobisz Ja trzy lata czekałam na zakup i wkońcu kupiliśmy
MirellaB 18:47, 05 paź 2015

Malgosik napisał(a)

Moja Hameln też posadzona latem, tylko że wcześniej niż Twoje, to i może kotków zdążyły nawypuszczać...Komplet tarasowy całkiem okazały. Ja mam zwykły, drewniany.

Jestem ciekawa jak z tymi rozplenicami będą wyglądały moje rabaty w przyszłym roku. Mam tak gęsto posadzone, że się boję, żeby mi nie zagłuszyły innych roślin. Najwyżej będę dzieliła.

Drewniany komplet to wcale nie taki zwykły. Zwykły to chyba plastikowy. Miałam plastikowy tak długo, aż się połamał
MirellaB 18:52, 05 paź 2015

Mixtoorka napisał(a)
fajne mebelki i grill' ja znów nie wyobrażam sobie grilla bez dymu takie odchylenie mam, lubię dym . Żona strażaka hi hi
Meble super,najważniejsza jest wygoda, możesz oprzeć głowę i się zrelaksować. Ja mam za niskie oparcia w krzesełkach. Jak się pije kawę ok, ale żeby odpocząć to już średnio.

Żona strażaka to się rozumie z tym dymem

Właśnie zależało mi przy komplecie, żeby oparcia były wysokie i głowę oprzeć

Kanapę jak do salonu kupowaliśmy, to myślałam, że szału dostanę z tymi niziutkimi nowoczesnymi. Bardzo długo szukałam i znalazłam taką kanapę, która mi odpowiada - wysoka
Warmia 18:53, 05 paź 2015

MirellaB napisał(a)
Dziewczyny zaraz będę dopisywała, ale tak się cieszę z dzisiejszego zakupu.
Kto zgadnie co to za krzew ?

czyżby moja Barbulka była inspiracją? Życzę oby jesienią była niebieściutka
MirellaB 18:54, 05 paź 2015

Mixtoorka napisał(a)
Wrzosowisko is the best, cieszę się że mogę u Ciebie pooglądać bo u mnie nie ma miejsca

Wrzosowisko też mi się podoba, bardzo je lubię i cieszę się, że Tobie też się podoba
MirellaB 18:59, 05 paź 2015

AlKa napisał(a)
Super komplet, moja chrzestna ma taki zestaw już 3 sezon i jest bardzo zadowolona.
To chyba ostatni grill w tym roku..

Mam nadzieję, że nasz też kilka lat wytrzyma. Trochę się martwię o stół, bo jak widzę jak po tym szkle mój synek uderza przedmiotami to mam dreszcze
ewa004 19:00, 05 paź 2015

Miłego siania

Poduchy były w komplecie z krzesłami ?
MirellaB 19:02, 05 paź 2015

Anusia napisał(a)
Zestaw wypoczynkowy musi być wygodny. To jest podstawa. Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się kupić. Jesień w Twoim ogrodzie bardzo ładna.

Aniu tak jak piszesz musi być wygodny
A jesień u mnie w ogrodzie bardzo widoczna, ale lubię te kolory
MirellaB 19:05, 05 paź 2015

Edit napisał(a)

Mirellko, dzięki za informację. Poczytam sobie o nim
Właśnie to mnie denerwuje....godzinę trzeba rozpalać....nagrzać do odpowiedniej temperatury....i znów czekać na jedzonko. Jedzonko dobre tylko to dłuuuugie czekanie mnie denerwuje
Wymienię go bez dwóch zdań. Żal mi tylko tych gadżetów które do niego sukcesywnie dokupowałam

Edytko - wymień będziesz zadowolona
A gadżety nowe kupisz
W ubiegły weekend pojeździłam po marketach i mieli dużo promocji na grille - wiesz posezonowe wyprzedaże, warto coś ciekawego upolować. Ludzi sporo się grillami interesowało
Dominika11 19:05, 05 paź 2015

MirellaB napisał(a)

Kompletu się dorobisz
też tak myślę jak na razie to dorabiam się tarasu