Dominika ja specjalnie na lilie nie zwracałam uwagi, a teraz to się zmieniło Byłam i napisałam
a gdzie ty chcesz to zrobić ???
A tą drugą inspirację, to gdzie u siebie widzisz?
Mirella piękne inspiracje, no właśnie tylko w którym miejscu je zrobisz?
Czytałam u Iwonki, że chcesz jeszcze stipę Mirelka, wydaje mi się, że jak popikujesz to co już masz, to będzie pełno, ale jakbyś chciała to u mnie w Obi są. Obi ma stronę internetową i jak wpiszesz odpowiedni sklep, to powinno Ci się wyświetlić ile jeszcze mają na sklepie opakowań
Mirelka, zrobię paczuszki i zobaczę, czy mi coś zostanie. Dam ci znać za dwa dni.
Marta bym musiała trochę poprzesadzać, ale myślę, że gdzieś tam gdzie mam magnolie i perowskie
Będzie i u Ciebie Cierpliwie czekaj Wypatrywałam posadzonych tulipanów Ice Cream, ale ich nie widać To są najdroższe cebule jakie kupiłam tylko 8 sztuk. Jak się sprawdzą i mnie zachwycą to na jesień jak kasa ogrodowa jeszcze mi zostanie dokupię ich więcej
Aniu to pogoda Cię nie rozpieszcza. U mnie tak sobie, ale bez śniegu Byłam dzisiaj w CO, ale cebul lilii jeszcze nie mieli. Pewnie jak będą to coś dokupię. Mieli dużo cebul begonii i amarylisów. Oczywiście hiacynty kupiłam. Tym razem w kolorze karminowym. W tym roku jestem nastawiona na niebieskie, ale karminowych jeszcze nie miałam