Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Toszka 10:34, 24 lut 2016

rododendrony są trujące - mają oddziaływanie na serce
lojalna_ 10:34, 24 lut 2016

Mirelko jakie Ty nam ostatnio slicznosci serwujesz )
MirellaB 10:38, 24 lut 2016

olga80 napisał(a)
Mirelko może Twój pies na wegetarianizm się przerzucił

To dobre

Ale wiesz co on raczej ma zakodowane, że był głodny jako bezdomny pies i to co znalazł to zjadł. Sama widziałam jak się błąkał i gałązki jadł, tekturę jadł, byle coś mieć w żołądku, bardzo to smutne

Cały czas muszę na niego uważać jak jest na podwórku, chociaż u mnie głodu nie ma, dostają moje psy dwa razy dziennie jeść, ale jak coś nawieje do ogrodu z budowy np. styropian, albo silikon to on to niestety je
MirellaB 10:40, 24 lut 2016

Toszka napisał(a)
rododendrony są trujące - mają oddziaływanie na serce

Uuuuuu to nie wiedziałam
A Dakuś zjadł kilka kwitnących Nie zauważyłam, żeby coś mu było.
MirellaB 10:41, 24 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
Mirelko jakie Ty nam ostatnio slicznosci serwujesz )

Jolu no dziękuję za pochwałę Ale gdzie moje do Twoich zjawiskowych dekoracji
olga80 10:59, 24 lut 2016

MirellaB napisał(a)

To dobre

Ale wiesz co on raczej ma zakodowane, że był głodny jako bezdomny pies i to co znalazł to zjadł. Sama widziałam jak się błąkał i gałązki jadł, tekturę jadł, byle coś mieć w żołądku, bardzo to smutne

Cały czas muszę na niego uważać jak jest na podwórku, chociaż u mnie głodu nie ma, dostają moje psy dwa razy dziennie jeść, ale jak coś nawieje do ogrodu z budowy np. styropian, albo silikon to on to niestety je

Widzisz to mamy coś wspólnego ja też już nie jednego pieska przygarnęłam
Agatek 11:00, 24 lut 2016

Mirelko a moja znajda, kilka razy była w schronisku zanim do nas trafiła a tak delikatnie bierze jedzenie, ale ma śmieszną manię, zakopuje, nawet powietrzem
na działce trzeba ją pilnować bo zakopuje, ostatnio wykopała ucho świńskie daliśmy jej do gryzienia a ona zachomikowała i jaka dumna była jak po kilku miesiącach odkopała swoje śmierdzące trofeum
MirellaB 13:12, 24 lut 2016

olga80 napisał(a)

Widzisz to mamy coś wspólnego ja też już nie jednego pieska przygarnęłam

To fajnie, takim biednym, skrzywdzonym trzeba pomagać

Ludzie, którzy kochają rośliny i zwierzęta to dobrzy ludzie
MirellaB 13:17, 24 lut 2016

Agatek napisał(a)
Mirelko a moja znajda, kilka razy była w schronisku zanim do nas trafiła a tak delikatnie bierze jedzenie, ale ma śmieszną manię, zakopuje, nawet powietrzem
na działce trzeba ją pilnować bo zakopuje, ostatnio wykopała ucho świńskie daliśmy jej do gryzienia a ona zachomikowała i jaka dumna była jak po kilku miesiącach odkopała swoje śmierdzące trofeum

Kilka razy w schronisku!? Matko co za traume ten piesek przechodził

Jak dobrze, że do Was trafiła, wygrała los na loterii

Mój Abi służy i prosi o jedzenie, nikt z nas go tego nie uczył, chyba tak żebrał jak się włóczył bezdomny.

Moje też zakopują, potem odkopują i chodzą dumnie i pilnują. Nawet w domu w kojcach swoich pod kocyki zakopują
MirellaB 13:19, 24 lut 2016

U mnie pogoda bardzo zmienna dzisiaj na przemian słońce, deszcz, słońce, grad.
Temperatura 2 stopnie i wietrzenie.