Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

AnnaCh 12:26, 22 maj 2016

Aniu, ślicznie
Macham
MirellaB 12:37, 22 maj 2016

Ania wszystko dość spore u Ciebie: stipa wielkolud, ostróżka - to teraźniejsze zdjęcie? Kupiłam sadzonkę ostróżki na próbę, bo chcę sprawdzić czy będzie się pokładała.
Sporo przetaczników kupiłam w tym roku i czekam jak zakwitną wszystkie takie same odmiana Rotfuchs - oby mnie nie zawiodły

Czekam na Twoje róże
Anusia 13:25, 22 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Aniu, ślicznie
Macham

Macham Aniu muszę nadrobić wątek u Ciebie tak jak i u Mirelli. Pozdrawiam z cieplutkich Żuław
Anusia 13:31, 22 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Ania wszystko dość spore u Ciebie: stipa wielkolud, ostróżka - to teraźniejsze zdjęcie? Kupiłam sadzonkę ostróżki na próbę, bo chcę sprawdzić czy będzie się pokładała.
Sporo przetaczników kupiłam w tym roku i czekam jak zakwitną wszystkie takie same odmiana Rotfuchs - oby mnie nie zawiodły

Czekam na Twoje róże

Mirella wszystkie zdjęcia zrobiłam wczoraj. Ostróżka mnie zadziwia. W tym roku też wychodowałam ostróżkę z nasion, posadziłam na 'jęzorze' Mam nadzieję, że jak będę o nią dobrze dbała to jeszcze w tym roku zakwitnie. Jestem jej ciekawa, bo zebrałam nasiona tylko z niebieskiej. A jak widać zeszłoroczna się zmiksowała i jak na razie kwitnie na fioletowo. Nie narzekam, akurat ten kolor bardzo mi się podoba.
Anusia 13:35, 22 maj 2016

olga80 napisał(a)

Dziękuję
Jak latem bedę pamiętać to zrobię u mojej mamy zdjęcia hostowych potworów chyba mają 1 metr średnicy .

Oj, jakie giganty musi mieć Twoja mama. Koniecznie zrób zdjęcia, jestem ich ciekawa.
dominika_ 17:58, 22 maj 2016

Hej Aniu roślinki szybko u Ciebie rosną, ciekawa jestem jak murek będzie się prezentował, kiedy róże będą kwitły
Pozdrawiam
GosiaJoanna 19:16, 22 maj 2016

Dobrze rosna roslinku u Ciebie a stipa faktycznie duza u mnie to o polowe mniejsza moze w gruncie podrosnie
Warmia 22:11, 22 maj 2016

Ostróżki rewelka. Moje w tym roku jakieś takie biedne. Jeszcze mi chyba, któryś z kotów zrobił sobie w nich legowisko. Połamane, aż szkoda patrzeć. Mam nadzieję, że po gnojówce się odnowią.
Anusia 22:57, 22 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Hej Aniu roślinki szybko u Ciebie rosną, ciekawa jestem jak murek będzie się prezentował, kiedy róże będą kwitły
Pozdrawiam

Murek sam w sobie będzie wyglądał dobrze. Całe otoczenie wokół niestety jeszcze nie. Za jakieś może dwa lata.
Anusia 23:01, 22 maj 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Dobrze rosna roslinku u Ciebie a stipa faktycznie duza u mnie to o polowe mniejsza moze w gruncie podrosnie

Gosia mam nadzieję, że da radę i przetrwa o ile jej coś wcześniej nie zje Troszkę podsuszyły się jej niektóre kłosy. Może to normalne, bo przecież musi sie zaklimatyzować. Nie wiem czy ją codziennie podlewać. Niby nire lubi za dużo mieć wody. Sama nie wiem.