Sylwia będą widoczne jak położy się strkturę na fundamencie, to dopiero wiosną bo teraz już róże kwitną i nie ma jak do niego podejść. Teraz proszę wspomóż się wyobrażnią
Hej Aneczko u nas wczoraj trąba powietrzna przeszla, bylismy wlasnie na festynie scene porwalo wszystko fruwalo szok festyn odwolano...po powrocie do domu okazalo sie ze ponownie moje pelargonie polecialy z parapetow i meble tarasowe. Strat mali ale zrezygnuje juz z tych parapetow, kwiatki przesadzone .
Widze ze stipy szaleja u Ciebie, doniczkiwe nasadzenia fajne, energetyczne róże super
O ludku, to nieżle się działo. A ja narzekam na ulewne deszcze. Trochę się uspokoiło, chociaż dzisiaj też dwa razy przeszły niweielkie chmury. Troszkę szkoda rezygnować z kwiecia na parapetach. Może jednak kute balustradki udałoby się zrobić.
Tym razem się udało ale nie do końca jestem zadowolona z wszystkich moich zakupówe. New Dawn ma trzy kwiatki a Snow Princes strasznie śmieci pomimo tych kilku kwiatów które wypósciła nie skradła mojego serca.