Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 14:04, 27 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękne masz różyczki pomyśl może o jakimś ciemniejszym kontrastowym tle dla tych pod ścianą bo na jasnym słabo je widaćtrzeba by coś co podkreśli ich kolor

Sylwia będą widoczne jak położy się strkturę na fundamencie, to dopiero wiosną bo teraz już róże kwitną i nie ma jak do niego podejść. Teraz proszę wspomóż się wyobrażnią
Anusia 14:05, 27 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
róże cudne
ale zastanawiam się czy u Ciebie jakieś chwasty rosną ??? tak czyściutko

Uwież mi rosną Cały przedogródek to jeden wielki Mordor
GosiaJoanna 15:52, 27 cze 2016

Hej Aneczko u nas wczoraj trąba powietrzna przeszla, bylismy wlasnie na festynie scene porwalo wszystko fruwalo szok festyn odwolano...po powrocie do domu okazalo sie ze ponownie moje pelargonie polecialy z parapetow i meble tarasowe. Strat mali ale zrezygnuje juz z tych parapetow, kwiatki przesadzone .
Widze ze stipy szaleja u Ciebie, doniczkiwe nasadzenia fajne, energetyczne róże super
Agatek 07:36, 28 cze 2016

Ania zamiana bratków w donicach bardzo fajnie Ci wyszła
Anusia 22:31, 29 cze 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Hej Aneczko u nas wczoraj trąba powietrzna przeszla, bylismy wlasnie na festynie scene porwalo wszystko fruwalo szok festyn odwolano...po powrocie do domu okazalo sie ze ponownie moje pelargonie polecialy z parapetow i meble tarasowe. Strat mali ale zrezygnuje juz z tych parapetow, kwiatki przesadzone .
Widze ze stipy szaleja u Ciebie, doniczkiwe nasadzenia fajne, energetyczne róże super

O ludku, to nieżle się działo. A ja narzekam na ulewne deszcze. Trochę się uspokoiło, chociaż dzisiaj też dwa razy przeszły niweielkie chmury. Troszkę szkoda rezygnować z kwiecia na parapetach. Może jednak kute balustradki udałoby się zrobić.
Anusia 22:34, 29 cze 2016

Agatek napisał(a)
Ania zamiana bratków w donicach bardzo fajnie Ci wyszła

W pierwszych tygodniach nie chciały sie posadzone roślinki rozkrzewiać. Kupiłam maleństwa, miało być tanio

AnnaCh 22:38, 29 cze 2016

Miało być tanio, to było I fajnie wyszło
Anusia 22:42, 29 cze 2016

Porobiłam kilka zdjęć Sea Foam. Bardzo je polubiłam. Kwiaty utrzymują się bardzo długo i jest ich całe mnóstwo!

Anusia 22:49, 29 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Miało być tanio, to było I fajnie wyszło

Tym razem się udało ale nie do końca jestem zadowolona z wszystkich moich zakupówe. New Dawn ma trzy kwiatki a Snow Princes strasznie śmieci pomimo tych kilku kwiatów które wypósciła nie skradła mojego serca.

New Dawn

Anusia 22:55, 29 cze 2016

Widok na Folkową rabatę.