Jasne i już nie będę musiała mówić, że dzwni Kaśka z Mojej bajki . Niezła czubkownia . Sciskam mocno. Dereń wkrótce się ukorzeni i myślę, że jeszcze w październiku posadzisz maluchy w docelowe miejsca .
Jasne i już nie będę musiała mówić, że dzwni Kaśka z Mojej bajki . Niezła czubkownia . Sciskam mocno. Dereń wkrótce się ukorzeni i myślę, że jeszcze w październiku posadzisz maluchy w docelowe miejsca .
Aniu wreszcie dotarłam ze zdjęciami
jeszcze raz buziaki Ci ślę, tym razem już ze znacznie większej odległości . To cudowne jechać na drugi koniec Polski i poznać kogoś takiego kochanego jak Ty
twierdziłaś, że nie jesteś fotogeniczna i nie mogę się z Tobą w tej kwestii zgodzić moja droga
ogród ujął mnie delikatnością i zwiewnością. No i donicami jak wiesz . Fajnie, że jeszcze sporo chciejstw się w niego zmieści
podziwiam Waszą pomysłowość i umiejętności, dzięki którym powstał chociażby ten śliczny murek. A róże w nim są genialne - kolor kwiatu śliczny, perłowy i jeszcze te błyszczące liście
moje faworytki . Mówię Ci, posadź w nich różne rojniki i będzie petarda. Między nie włóż jakieś fajne, wystające kamyczki. Takie porowate jak pumeks byłyby fajne.
o, takie mam na myśli, tylko w wersji mini oczywiście . Albo zwykłe kamyczki o różnym zabarwieniu.
w takim ogrodzie nic tylko wypoczywać i kawkę popijać