Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Katkak 20:07, 01 wrz 2017

Anusia napisał(a)

Kasiu ja też będę Was często wspominała. Mam też Twój nr. tel więc możemy zawsze porozmawiać
Bransoletki łatwo zrobić, odpowiedni materiał i gotowe. Klej, rzemyk, końcóki i zapięcie nic trudnego jak będziesz zainteresowana powiem na ucho.
Buczek posadzony w miejscu gdzie został pozostawiony . Czekałam na e-ma ale okazało się, że ma w tym tygodniu dużo pracy, więc sama uporałam się z wykopaniem orzecha. Wczoraj zbierało się na deszcz, doskonała okazja na sadzenie , porobiłam odkłady z derenia. Dzisiaj deszcz podlewa cały ogród.

Jasne i już nie będę musiała mówić, że dzwni Kaśka z Mojej bajki . Niezła czubkownia . Sciskam mocno. Dereń wkrótce się ukorzeni i myślę, że jeszcze w październiku posadzisz maluchy w docelowe miejsca .
Katkak 20:07, 01 wrz 2017

Anusia napisał(a)

Kasiu ja też będę Was często wspominała. Mam też Twój nr. tel więc możemy zawsze porozmawiać
Bransoletki łatwo zrobić, odpowiedni materiał i gotowe. Klej, rzemyk, końcóki i zapięcie nic trudnego jak będziesz zainteresowana powiem na ucho.
Buczek posadzony w miejscu gdzie został pozostawiony . Czekałam na e-ma ale okazało się, że ma w tym tygodniu dużo pracy, więc sama uporałam się z wykopaniem orzecha. Wczoraj zbierało się na deszcz, doskonała okazja na sadzenie , porobiłam odkłady z derenia. Dzisiaj deszcz podlewa cały ogród.

Jasne i już nie będę musiała mówić, że dzwni Kaśka z Mojej bajki . Niezła czubkownia . Sciskam mocno. Dereń wkrótce się ukorzeni i myślę, że jeszcze w październiku posadzisz maluchy w docelowe miejsca .
Katkak 20:06, 02 wrz 2017

Aniu wreszcie dotarłam ze zdjęciami

jeszcze raz buziaki Ci ślę, tym razem już ze znacznie większej odległości . To cudowne jechać na drugi koniec Polski i poznać kogoś takiego kochanego jak Ty

twierdziłaś, że nie jesteś fotogeniczna i nie mogę się z Tobą w tej kwestii zgodzić moja droga
Katkak 20:10, 02 wrz 2017

ogród ujął mnie delikatnością i zwiewnością. No i donicami jak wiesz . Fajnie, że jeszcze sporo chciejstw się w niego zmieści

podziwiam Waszą pomysłowość i umiejętności, dzięki którym powstał chociażby ten śliczny murek. A róże w nim są genialne - kolor kwiatu śliczny, perłowy i jeszcze te błyszczące liście
Katkak 20:14, 02 wrz 2017

warzywnik śliczny i fajnie, że masz w nim także kwiaty. Uwielbiam takie połączenia
Katkak 20:18, 02 wrz 2017

takie piękności

delikatność w czystej postaci
Katkak 20:22, 02 wrz 2017

moje faworytki . Mówię Ci, posadź w nich różne rojniki i będzie petarda. Między nie włóż jakieś fajne, wystające kamyczki. Takie porowate jak pumeks byłyby fajne.

Katkak 20:26, 02 wrz 2017

o, takie mam na myśli, tylko w wersji mini oczywiście . Albo zwykłe kamyczki o różnym zabarwieniu.

w takim ogrodzie nic tylko wypoczywać i kawkę popijać
Katkak 20:28, 02 wrz 2017

prawie poczułam ten zapach . Buziol Aniu
Ewa777 21:37, 02 wrz 2017

Ale pięknie Kasia pokazała Twój ogród
Tak, tak, podobają mi się Twoje donice. Ale ja bym w nich widziała surfinie