Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 22:27, 13 maj 2016

Juzia napisał(a)
Gratki

Fotek byś rzuciła na tę okazję!!!

Merci
Jak jutro nie będzie padać to zrobię
szemusia 22:27, 13 maj 2016

I ja z gratkami - trochę późno co prawda, ale takiej cyferki nie sposób pominąć.
Niech ogród pięknieje, roslinki zdrowo rosną, a właścicielka ma czas na leżaczkowanie

Pelargonie posadziłaś? Mnie też te białe kuszą, ale już zakupiłam tradycyjnie czerwone i raczej nie będę barw narodowych w donicach tworzyć Ciekawa jestem Twojej donicy.
ren133 22:29, 13 maj 2016

malkul napisał(a)

u mnie wszytskie zimę przezyłe, parę stip tylko wypadło

Jednym słowem ogrodniczka idealna
ren133 22:30, 13 maj 2016

Sebek napisał(a)

U Ciebie też w takim razie nie

Renia! gratuluję tysiaka

Dzięki Sebek
ren133 22:45, 13 maj 2016

Olili napisał(a)
Ale ten tysiączek przeleciał...niech wszystko pięknie rośnie

A nooo przeleciał ... ale nieważna ilość stron ... każda kolejna jest dla mnie cenną kartką z mojego wirtualnego dziennika ogrodowego ... mam zamiar wykorzystywać go do oceny postępów i zmian zachodzących w moim ogrodzie, wyszukiwania cennych informacji na temat roślin, zabiegów pielęgnacyjnych czy wielu innych technicznych informacji a także wspominania najpiękniejszych obrazów zimą
ren133 22:50, 13 maj 2016

AgataP napisał(a)
Renia ale zasuwasz, tysiąc mykną i proszę nawet się nie zmęczyłaś

Renatka powiedz mi czy po posadzeniu buksów mam je przyciąć formując nieco w kule czy dać im się przyjąć i ciąć później ewentualnie w przyszłym roku?

Hi hi hi ... nie zmęczyłam się Właśnie leżę wypluta ... bo kanciki robiłam ... a znam milsze zajęcia w ogrodzie W kwestii cięcia - oczywiście ciąć
ren133 22:52, 13 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Ja za szyframi też nie nadążam kolejne skróty się pokazały i przegapiłam etap ich ustalania.

Nie jestem pewna czy wszystkie u Sylwii z Kamiennego się wybudziły ale trawa pampasowa tak i kilka innych. Nie zauważyłam żeby pisała że coś padło.

Czyli znalazła się mistrzyni traw?
Skróty z czasem ogarniesz
ren133 22:54, 13 maj 2016

malkul napisał(a)

o fakt. mam jednak amnezję ,moze dlatego że już go nie ma tam i mi sie zapomniało. czyli i u mnie pomór

hi hi hi ...
ren133 22:59, 13 maj 2016

Milka napisał(a)
Się nabiegałam za fotami i nic, tyle wiem, że trawa zgniła, włos wychodzi i że białe pelargonie mają zagrać

Irenko Trochę fot w niedzielę wstawiłam https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=984
ren133 23:02, 13 maj 2016

szemusia napisał(a)
I ja z gratkami - trochę późno co prawda, ale takiej cyferki nie sposób pominąć.
Niech ogród pięknieje, roslinki zdrowo rosną, a właścicielka ma czas na leżaczkowanie

Pelargonie posadziłaś? Mnie też te białe kuszą, ale już zakupiłam tradycyjnie czerwone i raczej nie będę barw narodowych w donicach tworzyć Ciekawa jestem Twojej donicy.

Kochana Dziękuję bardzo za życzenia ... a to leżakowanie to moje wielkie marzenie
Donice obsadzam jutro