Wiedziałam, że się ze mnie śmiejecie jak tyle wpisów zobaczyłam
Także wpadłam oznajmić, że żyję Rąk, nóg i pleców nie czuję ale ... jestem z siebie dumna ... posadziłam wszystkie bukszpany!!! i jeszcze przesadziłam te od Karoli ... w sumie 100sztuk przez moje rączki przeszło
Łatwo nie było bo oczywiście najpierw trzeba było dobrze wszystko rozmierzyć - zrobić kwatery roślinkom, potem przesadzić róże i miscanty + bergenie ... no i wiadomo, że nie na zasadzie wykopać dołek, roślinka do środka i zasypac tylko wykopać głęboki dołek, nakłaść obornika, wymieszać z ziemią, dopasować roślinę i jeszcze wzbogacić mączką ... następnie w ten sam sposób ze stówką bukszpanów zrobic ... przy czym manewrować jeszcze między rurami od systemu nawadniającego Nie obyło się oczywiście bez problemów ... a mianowicie uszkodziłam jedną linię zasilającą donice przy tarasie ... na szczęście udało się szybko usunąć usterkę Boszsze jaka jestem zmęczona ... nie wiem jakim cudem udało mi się to wszystko wsadzić? ... chyba bardzo chciałam i musiałam (żeby buksiki się nie zmarnowały). Właśnie wzięłam gorącą kąpiel i idę spać
Na posty odpowiem jutro
Ale się narobiłaś, super będą te kostki. Mi się bardzo podoba od Effy poczochrany grab. Wybrałaś wersję reksiową, czyli z poczochranymi? Muszę się wrócić. Miłej niedzieli
Ja to tak czy to pracować nie umiem.choc sznurkow używam
Widać że rabate poszerzylas jednak.róże muszą trzymać linie bo widać że wiele miejsca nie mają
Brawo Ty