Ale jakie drzewa w tym linkowany ogrodzie na pniu widzisz? Kostki?
Piękne, wzdycham do nich
Renia powiem Ci, że po wizycie u Ciebie ja też jestem bardzo pro drzewowa Nie przeszło mi przez myśl, że na jednej działce można zmieścić tyle drzew, i teraz jak patrzę na swój ogród, to stwierdzam, że chcę stanowczo więcej i więcej! Drzewa to jest to!
Dokładnie o nie Doszedłem do wniosku, że zamiast kupować kolejne rośliny do ogrodu, a wywalac poprzednie, bo się mi znudziły - za równowartość kupie bilety tu i ówdzie A potem jak wracasz z jakiejś pustyni albo krainy kaktusów - Twój ogród jeszcze bardziej Ci się spodoba
No i cofam się do tych zdjęć Twoich, żeby chociaż wirtualnie drzewa popodziwiać, ale tyle słowa pisanego, że o specjalną sesję zdjęciową drzew proszę
inspiracje super zaobserwowałam jeden motyw przewodni ...dość duze nieobsadzone powierzchnie żwirkowe ..różnorodne chodniczki... przegrody.....murki.... donice większe mniejsze ...ale jednak odrobne mi zabrakło większych rabat zmieniających sie sezonowo
Sadzić drzewa ale potem nie marudzić, że jednak sucho i cień i za blisko budynków i nad parkingiem nieodpowiednie gatunki. Przeciwko wycinkom nic nie mam. Moja zasada, wycięłam jedno, sadzę trzy. Ale ja ją do mnie stosuję. Zawsze znajdzie się miejsce, gdzie warto drzewo posadzić. Zadrzewione dzielnice w miastach są piękne.
Reniu zajrzysz do mnie? Nie chcę u Ciebie zaśmiecać.
Ja ciebie rozumiem Renata jak nie wiem co, mnie też drzewa ciągle chodzą po gowie, wiesz...przy moim areale kolejne drzewa...ale chodzą mi chodzą mi...i spokoju nie dają. Ty u siebie spoko je jeszcze zmiescisz