Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Makao_J 20:20, 30 paź 2016

No a ja myślałam że Ty nie masz już takich miejsc które Cię drażnią a raczej takie które trzeba już tylko dopieścić
ren133 20:21, 30 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
To evergoldy pociągnie po prawej

To już właściwie będzie kosmetyka

Myślę jeszcze o tej serpentynie
nicol21 20:32, 30 paź 2016

i u Ciebie rewolucja .... zaraz zrobię się bardzo zazdrosna! poczytam porady dziewczyn bo są b.fajne! Ciekawa jestem na co się zdecydujesz!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ren133 21:09, 30 paź 2016

Makao_J napisał(a)
No a ja myślałam że Ty nie masz już takich miejsc które Cię drażnią a raczej takie które trzeba już tylko dopieścić

Do takiego stanu to mi jeszcze daleko
ren133 21:11, 30 paź 2016

nicol21 napisał(a)
i u Ciebie rewolucja .... zaraz zrobię się bardzo zazdrosna! poczytam porady dziewczyn bo są b.fajne! Ciekawa jestem na co się zdecydujesz!!!

A o co zazdrosna? muszę zobaczyć co tam się u Ciebie wyprawia
Makao_J 21:12, 30 paź 2016

Hahaha - jak wielu z nas Miejmy nadzieję że kiedyś osiągniemy szczyt marzeń ogrodowych, usiądziemy na ławkach i powiemy - skończyłam Obyśmy tylko zrobiły to przed emeryturą
ren133 21:20, 30 paź 2016

Makao_J napisał(a)
Hahaha - jak wielu z nas Miejmy nadzieję że kiedyś osiągniemy szczyt marzeń ogrodowych, usiądziemy na ławkach i powiemy - skończyłam Obyśmy tylko zrobiły to przed emeryturą

No wiesz ... ja to bym chciala już na koniec przyszłego sezonu tak sobie usiaść i się zachwycić nad swoim dziełem)))))
nawigatorka 21:27, 30 paź 2016

ren133 napisał(a)

No wiesz ... ja to bym chciala już na koniec przyszłego sezonu tak sobie usiaść i się zachwycić nad swoim dziełem)))))
no coś Ty.ogród nigdy nie jest skończony.my nigdy nie będziemy w pełni usatysfakcjonowani ogrodowo.a juz Ty Reniu na pewno nie.to Ci nie grozi;(
ren133 21:46, 30 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
no coś Ty.ogród nigdy nie jest skończony.my nigdy nie będziemy w pełni usatysfakcjonowani ogrodowo.a juz Ty Reniu na pewno nie.to Ci nie grozi;(

Nie strasz ... eM to by się chyba wyprowadził)))
admete 06:20, 31 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
no coś Ty.ogród nigdy nie jest skończony.my nigdy nie będziemy w pełni usatysfakcjonowani ogrodowo.

Też tak uważam

i Reniu to jest plus a nie minus...wyobraź sobie że wszystko jest już skończone, że juz nigdy nie poczujesz adrenalinki związanej z planowaniem i wybieraniem roślin do nowego pomysłu....no nudno by było

ps ta serpentyna jest super!!!!!!
może uda się ją wkomponować ?, jest taka nieoczywista - super