Kupiłam buksiki, miał ze 3 takie spore kule, w donicach, nie pytałam po ile. Ale stały. Jakbyś jechała, to ja bym chciała dokupić jagody goji.. zgapiłam się, a tu wszyscy chcą dookoła
Chętnie przygarnę doniczki, wymienię na roślinki jeśli coś jeszcze chcesz/potrzebujesz więcej. Runiankę rozmnażam dla Ciebie, obcięłam i ukorzeniam w doniczkach. Planuję rozmnożyć trochę żurawek, zamówiłam u Łukasza parę odmian-nowości
Werbenki na razie mikre, popatrz, ale rosną
Nie umiem znaleźć Twojego tarasu w całości pomożesz?Chodzi mi taki obsadzony już...
Obsadzony już czy dopiero plany?.Tzn taras znalazłam na 7 str,i ten z nowymi mebelkami- ale chyba jednak nie obsadzony...?
No piękne są... ja tez o takich marzyłam...ale kupiłam sobie całkiem, zupełnie inne ...bo :
1/ mam malutki tarasik
2/ sam jedna musze przed sezonem i po sezonie wnosic i wynosic meble na pietro wiec brałam takie ktorym sam dam rade...
3/ kasa, kasa, kasa.......
Twoje piękne, ale je ze swoich też sie ciesze, tym bardziej że sam je kupiłam przywiozłam, skręcałam i...mam. wczoraj była u mnie premiera, pierwsza kawka na nowych mebelkach
A u ciebie kiedy ta pierwsza kawka ?