Reniu, a nie wiesz może czy ŚŚ silnie/głęboko się korzenią? Bo rozważam cały czas to co Ty i parę innych osob sugerowało, że za dużo w dołek dałam.. A rozchodzi się o to, czy ŚŚ dałaby radę w podłozu o głębokości 30paru cm
To tylko rabaty są pod linijkę porządków to ja za dużych po zimie nie robiłam... A bukszpany polecam choć nie wszystkie wyglądają tak zdrowo jak te przy tarasie ...
Mówisz? przyjrzę się im jutro bo z dnia na dzień dostrzegam jak wszystko w ogrodzie budzi się do życia ... tulipany śmignęły, jarzmianki się zielenią i nawet hakone zaczynają
Hortki przycięłam nad drugim oczkiem ... ale nie od ziemi tylko jak się rozgalęziają to od rozgałęzienia też nad drugim oczkiem ... wydaje mi się że niżej się nie da ...
Asia Niżej nie umiem ich ciachnąć ... no bo przecież rozgałęzienia nie ciachnę? No zobaczymy latem czy dobrze zrobiłam Ale jak Ty tniesz wyżej i sa piękne to moje też może bedą?
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale prysnełam wczoraj te slabsze graby promanalem i ... zaczełam buksy ... jutro cd buksików i może miedzianem je jeszcze potraktuję ... Róże sprawdze jutro ... przy takiej slonecznej pogodzie i dzisiejszym deszczu powinny już zaczynać ... jesli żyją