Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 10:02, 13 lip 2015

Margarete napisał(a)
Rzeczywiście, dopiero teraz widzę ze kupowałaś krwawniki pod kolor bluzki....
Pokaz nam jak go już posadzisz na rabacie, ciekawa jestem jak zagra ten kolor u ciebie, na pewno będzie ślicznie jak wszystko co do tej pory pokazałaś....

Rabata z AM i szałwiami wyszła super. Trawnikiem się nie przejmuj, walka z chwastami w trawie, raz mniejszymi, raz większymi to u mnie niestety codzienność..

Krwawniki kupowałam zainspirowana ... ale niech Wam będzie
Wczoraj była już przymiarka krwawników ... jeszcze to nie jest to, choć już blisko ... zdjęcia będą trochę później Dziękuję Małgosiu, że Ci się u mnie podoba A trawnik , mam nadzieję, że w taką pogodę znowu będzie zachwycał

Pozdrawiam Cię i jeszcze raz dziękuję za spędzoną mile w Twoim towarzystwie sobotę
ren133 10:06, 13 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Witaj Renatko Miło mi, że mogłam Cię poznać i chociaż chwilkę porozmawiać Może kolejnym razem uda się lepiej poznać Obejrzę Twój wątek w najbliższej wolnej chwili, jestem bardzo ciekawa Twojego ogrodu Pozdrawiam

Witam serdecznie Ewuniu
Takie spotkanie, tyle osób, wrażeń, pięknych widoków ... ciężko się skupić ... trudno porozmawiać z każdym z osobna ... zwłaszcza, że jest się pierwszy raz ... ale już zaznaczam sobie Twój wątek i, mam nadzieję, że teraz poznamy się lepiej
ren133 10:59, 13 lip 2015

ryska napisał(a)
Hej Renatko imienniczko
Miło mi było poznać łódzką roześmianą grupę
Nie znam Twojego wątku ale postaram się nadrobić. Pozdrawiam

Witaj
Nie dość, że imienniczka to jeszcze wzrostu podobnego i na dodatek członkini grupy łódzkiej Chętnie zapoznam się z Twoim wątkiem i ... przy okazji kolejnego spotkania będzie łatwiej się zintegrować Super, że napisałaś
ivo 12:47, 13 lip 2015

Witaj! Cudny ogród tworzysz. Zajrzałam do ciebie z wątku o śliwie wiśniowej Nigra bo też planuje ją posadzić w szpalerze i się zastanawiam co ile i czy dać Limelight-y. A u ciebie jaka decyzja zapadła ?
Iwk4 13:32, 13 lip 2015

ren133 napisał(a)

To był impuls ... wyobraziłam go sobie na rabacie brzozowej ... i zamówiłam świeżą dostawę z plantacji i ... przy okazji Ana się skusiła

Iwonko
Miło mi było Cię poznać Fajnie, że mnie znalazłaś (chociaż jak widać nie jest to trudne) ... ja chyba bym Cię nie poznała Bystra dziewczyna jesteś i bardzo sympatyczna

Reniu, nie wiesz, jak ja się cieszę, że słuch mam jeszcze dobry i usłyszałam, jak się komuś przedstawiasz. Tak byśmy się tylko otarły o siebie. Tak się minęłam z Renią Rozark i żałuję. Nawet nie wiem, jak wyglądała.
Krwawniki masz śliczne, czekam na ich miejscówkę. Tego żółtego będziesz z ostróżką sadzić? ładnie się komponują.
Anusia 15:54, 13 lip 2015

Floksy są piękne i pięknie pachną. Jak tylko się na nie natknę zaraz posadzę na folkowej rabacie. Rutbekie będą musiały zrobić im miejsce
Ach jaka szkoda, że nie mogłam pojechać.
Malgosik 16:21, 13 lip 2015

no proszę, ogród już prawie gotowy
hortensjowa i szałwiowa wyszły pięknie
trawniczek śliczny
a i nowe zakupy ładne
pozdrawiam
waldek727 17:42, 13 lip 2015

Reniu.
Był już trawniczek u fryzjera?
Czekam na jego pierwszą odsłonę po liftingu.
ren133 23:14, 13 lip 2015

Iwk4 napisał(a)

Reniu, nie wiesz, jak ja się cieszę, że słuch mam jeszcze dobry i usłyszałam, jak się komuś przedstawiasz. Tak byśmy się tylko otarły o siebie. Tak się minęłam z Renią Rozark i żałuję. Nawet nie wiem, jak wyglądała.
Krwawniki masz śliczne, czekam na ich miejscówkę. Tego żółtego będziesz z ostróżką sadzić? ładnie się komponują.

... fajnie, że się jednak nie minęłyśmy
Widzę, że podobają Ci się bardzo krwawniki ... a ten terrakotta szczególnie się wyróżnia ... przymiarka w donicy już była ... ale jak w końcu wróciłam dziś do domu ... ogarnęłam co nieco to w końcu się rozpadało ... chociaż muszę przyznać, że z deszczu to akurat najbardziej się teraz cieszę ... bo może wreszcie mój trawniczek odżyje
Ostróżka niestety nie zagości przy krwawnikach ... bo jej nie mam
ren133 23:25, 13 lip 2015

Anusia napisał(a)
Floksy są piękne i pięknie pachną. Jak tylko się na nie natknę zaraz posadzę na folkowej rabacie. Rutbekie będą musiały zrobić im miejsce
Ach jaka szkoda, że nie mogłam pojechać.

Jeśli spotkam floksy to też się chyba skuszę na nie ... tak wszyscy zachwalają

Szkoda, że Ci się nie udało ... ale będą przecież jeszcze inne spotkania