Renia żadnego dzielenia odmianowych żurawek to, że do nich wzdycham, to nie znaczy, że chcę niech rozrastają się w ładne kępy i kwitną nie polecam też przesadzania, długo się regenerują, przynajmniej u mnie. No to poszalałaś z zakupami, ale ile uciechy z tego faktu masz
Hortki przy jałowcach też mam podsadzone rozchodnikiem
Z tymi sprzedawcami to tak jest ... jak już trafi się na kogoś kompetentnego z pięknymi roślinami to człowiek szaleje
Jeżówki po 12zł minus rabat = około 11zł
Artemis mi się podoba Chociaż biorę jeszcze pod uwagę różową różę. Zależy mi na takiej trwałej odmianie żeby się nie pokładała (jeśli to w ogóle możliwe)
Jeśli pogoda będzie sprzyjać to pokażę
Zestawienia są trudne to fakt ... ale jeszcze jest coś takiego jak efekt za rok lub dwa ... możesz stworzyć rabatę, która dziś wygląda nieciekawie a jak rośliny podrosną, wszystko komponuje się znakomicie i ... odwrotnie niestety tez się zdarza
Pozdrawiam
To, że poszalałam to w sumie trochę Twoja zasługa Przecież to Ty powiedziałaś mi o tej wystawie Cieszę się bardzo z zakupów
Nie pamiętam na ile razy biegałam z doniczkami ... ale auto podstawiłam sobie tuż przy stoisku