No to u mnie tak samo brrrrrrr ... a już dziś to wyjątkowo mi nie poszło ... może jutro uda się nadrobić - mam w planach sadzenie cebulowych
Właśnie siedzę i dumam gdzie upchnąć szafirki
Buziaki
Jak se wyliczyła cwaniara
Renia, z tym nawozem to mam nadzieję trzymałaś się dobrze proporcji w dawkach jesiennych? Ja spanikowałam i go nie wzięłam ostatnio na Mickiewicza.
A w temacie tej twojej perfekt-trawki. Szukałam ostatnio, ale mi się odechciało a ty pewnie znasz na pamięć. Jakiej mieszanki użyłaś? I czy masz przewagę równych kreseczek czy igiełek? Szukam mieszanki z przewagą kostrzewy czerwonej ale w odmianach i doopa. Chyba źle szukam. Chcę mieć igiełki jak na pierwszym trawniku bo ten okrągły to ładny ale tylko z daleka za grube ma te źdźbełka :'( Tu się poużalam bo mój małżonek nie wie o co mi chodzi Ale ty wiesz
Cisom daruj strzyżenie teraz chociaż chyba widzę jak cię korci