Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

deszczowymaj 10:52, 25 kwi 2016

Joasiu ale poszalałaś z wysiewaniem

Gdzie udało Ci się znaleźć nasionka werbeny? Ja na nią poluje a nigdzie nie ma
katel 15:13, 25 kwi 2016

Asiu wysiewy takie, że normalnie mnie zatkało . Nad tą stipą Sirocco i ja się długo zastanawiałam ale już i tak dużo miałam . Miałaś rację z tym sklepem z różami F.., oni są z Końskowoli - nawet nie zauważyłam. Jak byś Przejazdem była w pobliżu to dzwoń to jakąś kawkę zrobimy .
jona 19:49, 25 kwi 2016

deszczowymaj napisał(a)
Joasiu ale poszalałaś z wysiewaniem

Gdzie udało Ci się znaleźć nasionka werbeny? Ja na nią poluje a nigdzie nie ma

Nasiona kupiłam u siebie w sklepie ogrodniczym. Cały czas się zastanawiam czy ona na pewno jest werbeną patagońską. Może się okazać, że to werbena brazylijska i wtedy cała hodowla na nic. Kupiłam nasiona firmy, w której takie pomyłki się zdarzają.
jona 19:51, 25 kwi 2016

katel napisał(a)
Asiu wysiewy takie, że normalnie mnie zatkało . Nad tą stipą Sirocco i ja się długo zastanawiałam ale już i tak dużo miałam . Miałaś rację z tym sklepem z różami F.., oni są z Końskowoli - nawet nie zauważyłam. Jak byś Przejazdem była w pobliżu to dzwoń to jakąś kawkę zrobimy .

Jeżeli się uda zebrać nasiona tej stipy, to mogę w odpowiednim czasie Ci podesłać
Za zaproszenie dziękuję. Będę się kontaktować będąc w pobliżu
mirkaka 06:36, 26 kwi 2016

Świetne wysiewy i sadzonki. Fajny zrobiłaś dla nich zaciszny zakątek. Ale rzodkiewka już taka duża?? do jedzenia już jest
jona 22:14, 26 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
Świetne wysiewy i sadzonki. Fajny zrobiłaś dla nich zaciszny zakątek. Ale rzodkiewka już taka duża?? do jedzenia już jest

Nie mogę się doczekać aż wszystkie sadzonki ulokuję we właściwych miejscach tzn. na rabatach lub w doniczkach docelowych.
Rzodkiewka taka jak paznokieć. Jeszcze nie do jedzenia ale gdzieś koko weekendu można będzie się do niej dobrać
gobasia 22:31, 26 kwi 2016

Produkcja sadzonek ,to na skalę pprzemysłową....szacun kobieto
Alicja169 22:59, 26 kwi 2016

Joasiu dawno nie zaglądałam Sporo tych przedszkolaków masz. I codziennie to wszystko wnosisz na noc i wynosisz rano? Uf...to przecież zajęcie na całe przedpołudnie. Podziwiam.
Ja wystawiłam wszystkie maluchy na taras i w razie obniżania temperatury wieczorem narzucam na to włókninę. I jakoś na razie wszystko w porządku
jona 23:01, 26 kwi 2016

gobasia napisał(a)
Produkcja sadzonek ,to na skalę pprzemysłową....szacun kobieto

Trochę faktycznie produkcja sadzonek na skalę przemysłową. Część z nich w pierwszy majowy weekend rozdam. Mam takich swoich stałych odbiorców. Niech się oni troszczą, a ja będę miała łatwiej
jona 23:05, 26 kwi 2016

Alicja169 napisał(a)
Joasiu dawno nie zaglądałam Sporo tych przedszkolaków masz. I codziennie to wszystko wnosisz na noc i wynosisz rano? Uf...to przecież zajęcie na całe przedpołudnie. Podziwiam.
Ja wystawiłam wszystkie maluchy na taras i w razie obniżania temperatury wieczorem narzucam na to włókninę. I jakoś na razie wszystko w porządku

No jakieś 15 minut noszę te tace z doniczkami, a jak przy okazji podlewam to dłużej. Było kilka nocy cieplejszych i wtedy zostawały na balkonie. Włóknina to dobry pomysł