Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bogdzia 20:42, 14 kwi 2015

To ile nas bedzie na spotkaniu???Wiadomo już?
popcorn 21:04, 14 kwi 2015

Kasiu, to tylko kwestia czasu u mnie jeszcze nie, ale już widać że będzie ciasno na rabatach

Bożenko, naliczyłam 11 osób, jeśli wszyscy przyjadą.
Ja, Ty, Renia-rozark, Małgosia, Magda, 11Stokrotka -Gosia, Roberto, Kasia Luiza, Krys, Jankosia, Ren133
Robertop 21:17, 14 kwi 2015

Tak, ja potwierdzam udział w spotkaniu
Robertop 21:18, 14 kwi 2015

Tak, ja potwierdzam udział w spotkaniu
Margarete 00:41, 15 kwi 2015

i ja
popcorn 07:26, 15 kwi 2015

12ta jest anipla, zapomniałam:/ muszę do niej zadzwonić i spytać czy będzie, bo rzadko tu zagląda ostatnio.

miłego dnia!
Nikita 18:13, 15 kwi 2015

I ja się odhaczam na liście obecności. Carola co wziąć ze sobą...coś na słodko czy może uderzyć sałatkowo?

PS. śpieszę donieść, że hortensje przycięte... zgodnie z twoją instrukcją.
popcorn 19:41, 15 kwi 2015

Magda, cieszę się, zrób co chcesz, tylko napisz co zrobisz, żebyśmy się nie powtórzyli, i żeby nie było miliona ciast i niczego konkretnego sama planuję coś upiec, zrobić sałatkę/sałatki i jakieś mięsko. Myślę że bardziej coś konkretnego, bo będziemy głodni, to okolice obiadu. Upiekę chyba kurczaki w piekarniku, ze 3 się zmieszczą? Może bigosik jakiś - tyle że nie umiem, a Mama daleko

no nic, pomyślimy bliżej terminu

Zmęczyłam się dzisiaj trochę. Odtrawnikowałam resztę pod rabatkę cienistą. Kształt nie jest taki jak na rysunku Jankosi, popracuję jeszcze nad nim, ale już nie mam siły dzisiaj Ciachnęłam całą lewą stronę na razie na prosto, zobaczę jak to wygląda z balkonu - bo z dołu wygląda nieźle. Wypieliłam też co nieco, tu i ówdzie mlecze i jakieś chwasty już. Tulipany niedługo, hiacynty dają czadu. Śliwa japońska zakwitła, to samo jagody kamczackie. Może jutro przyjdzie karta SD, to jakieś foty zrobię

miłego!
Robertop 20:19, 15 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Magda, cieszę się, zrób co chcesz, tylko napisz co zrobisz, żebyśmy się nie powtórzyli, i żeby nie było miliona ciast i niczego konkretnego sama planuję coś upiec, zrobić sałatkę/sałatki i jakieś mięsko. Myślę że bardziej coś konkretnego, bo będziemy głodni, to okolice obiadu. Upiekę chyba kurczaki w piekarniku, ze 3 się zmieszczą? Może bigosik jakiś - tyle że nie umiem, a Mama daleko

no nic, pomyślimy bliżej terminu

Zmęczyłam się dzisiaj trochę. Odtrawnikowałam resztę pod rabatkę cienistą. Kształt nie jest taki jak na rysunku Jankosi, popracuję jeszcze nad nim, ale już nie mam siły dzisiaj Ciachnęłam całą lewą stronę na razie na prosto, zobaczę jak to wygląda z balkonu - bo z dołu wygląda nieźle. Wypieliłam też co nieco, tu i ówdzie mlecze i jakieś chwasty już. Tulipany niedługo, hiacynty dają czadu. Śliwa japońska zakwitła, to samo jagody kamczackie. Może jutro przyjdzie karta SD, to jakieś foty zrobię

miłego!

Karola, nie przesadzaj z tym gotowaniem, to już jest za dużo. Ty trzy dania i jeszcze 11 osób, to będzie wesele
popcorn 20:21, 15 kwi 2015

Roberto, wrócimy głodni, coś musi być i będzie A jak ktoś coś przyniesie, to się najemy; 12 osób, dorosłych, to bardzo dużo, jeszcze tylu gości na raz nie miałam