Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bogdzia 12:13, 13 kwi 2015

Nikita napisał(a)
Bogdzia, gdyby Małgosia nie jechała to ja mogę Cię zgarną z naszego punktu kontaktowego

Fajnie , więc będe.
popcorn 12:14, 13 kwi 2015

Postaram sie miec auto, wiec 4 dziewczyny zabieram i chociaz raz Was gdzies zawioze Bogdzia, Nikita, Margarete, Kasia-Luiza?
Ze Zdunskiej pewnie razem sie zbiora Krys, Jankosia i Ren133 jesli pojedzie.
Bogdzia 12:25, 13 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Postaram sie miec auto, wiec 4 dziewczyny zabieram i chociaz raz Was gdzies zawioze Bogdzia, Nikita, Margarete, Kasia-Luiza?
Ze Zdunskiej pewnie razem sie zbiora Krys, Jankosia i Ren133 jesli pojedzie.

Wygląda na to ze będzie można w autach przebieracAle sie ciesze. Coś zabrac do jedzenia czy gdzies wejdziemy??
popcorn 12:33, 13 kwi 2015

Bożenko, myślę ze wrócimy do mnie, polowa drogi miedzy Zd. Wola a Łodzią, mniej więcej
Ja tam byłam w Opatowku na tej wystawie chyba 2 lata temu, prócz soczków, precli i waty na patyku nie ma jedzenia.

Ja coś przygotuje, ale będzie nas 12 osób, wiec pomoc mile widziana Myślę ze każdy mógłby coś przytargać, jakąś sałatkę, mięsko lub ciasto? (LUB, nie oraz!)
Bogdzia 12:34, 13 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Bożenko, myślę ze wrócimy do mnie, polowa drogi miedzy Zd. Wola a Łodzią, mniej więcej
Ja tam byłam w Opatowku na tej wystawie chyba 2 lata temu, prócz soczków, precli i waty na patyku nie ma jedzenia.

Ja coś przygotuje, ale będzie nas 12 osób, wiec pomoc mile widziana Myślę ze każdy mógłby coś przytargać, jakąś sałatkę, mięsko lub ciasto? (LUB, nie oraz!)

W porzadku , pomyślę co przywieźc.
Margarete 12:38, 13 kwi 2015

rozark napisał(a)
jak to czy werbena wzejdzie - a co z moimi siewkami? aaa?
jak chcesz więcej to mam

Reniu jak masz za duzo to ja chętnie przygarne
Margarete 12:58, 13 kwi 2015

Karola mi wszystko jedno ktore szkólki odwiedzimy...może byc i w Opatówku, wiesz że ja lubie jeżdzic autem, czas na spotkanie mam zarezerwowany gdzies do 15-15.30 góra do 16 bo potem mam impreze urodzinowa na 18.00 i musze sie ogarnąc, przygotować, przebrac etc....
Ja też coś przygotuje jedzeniowo i...jedziemy

Pod halą też byłam w niedziele - kupiłam stokrotki i skalnice do donic tarasowych oraz białe i czerwone sasanki bo miałam tylko fioletowe.
Ruch mały, oferta - taka sobie, bebulice w parku pod hala juz kwitna i...daja czadu
popcorn 13:01, 13 kwi 2015

Małgosiu ja myślałam żeby raniutko wyjechać, o 8mej nawet, żeby tam być na 9ta, wtedy połazimy i 12-13 będziemy z powrotem, akurat żeby zjeść i posiedzieć trochę wiec spoko zdążysz
Pod hale tez właśnie na rekonesans chciałam, ale są ci sami co na jesień czy rok temu, wiec..
Rench 15:34, 13 kwi 2015

Fajny wypad planujecie
Super sa takie wspólne zakupy
popcorn 15:35, 13 kwi 2015

szkoda ze nie mieszkasz bliżej!!!