Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Ensata 21:15, 18 cze 2015

ja mam dziki z młodymi, one w ogole kurde maja na okragło młode. Łażą po ulicy, stają na drodze, a wczoraj przelazły pod siatką
Kasya 21:20, 18 cze 2015

Ensata napisał(a)
Karola, do mnie dziki przelazły pod siatką, załamana jestem dzisiaj zamawiałam elekrycznego pastucha

Jak to pod siatka ? W zeszłym roku miałam jeszcze siatke leśna to się bałam
Ale Juz mamy normalne ogrodzenie no to nie ma szans
Nawet jak ostatnio bieglo z 15 maluchów i 2 dorosłe
Margarete 21:43, 18 cze 2015

U mnie normalne ogrodzenie jest, ale bez podmurówki i ja raczej w miescie mam swój segment, wsród bloków choć za płotem jest lasek...taki osiedlowy lasek... i w tym roku przez te żerdki w płocie przelazł do mnie młody dzik, cały w paski i tylko jeden....na szczęście bez mamy - lochy, z resztą locha gruba to by sie pewnie nie zmieściła........wolę nie myśleć co by było jakby i ona sie u mnie w ogrodzie znalazła. Na szczęście pies w tym momencie był w domu bo jadł, inaczej pogonił by go bo on wygania z ogrodu jeże , koty, żaby etc....musiał sie zgubic bo to nietypowe, takie małe dziki nie chodza po lesie w pojedynkę....wszedł powęszył i wyszedł...ale strach mój pozostał.
Anita1978 21:44, 18 cze 2015

Wszelkie zwierzęta to chyba nad ranem żerują właśnie......hmmm.....a może to jakiś sąsiad?
Narobiłaś sie dzisiaj! Okna! U lala! A ja sie potłukłem (upadek w łazience) i nic nie mogłam robić dzisiaj, masakra.....aż mam na d...e odciski od leżenia!
Rench 00:32, 19 cze 2015

Groszki i sałatę,to może zające zeżarły
popcorn 07:20, 19 cze 2015

Sarny, zdecydowanie, zostawiły ślady kopytek.. zające takich nie mają W zimie wyganiałam sarny, bo mi róże przez płot wystające objadły. I młode przyrosty na czereśni ech, szkoda roboty.
Dobrze że chociaż dzików nie ma
Anitko, teraz sobie nawbijałam kolców od kaktusa i już nic nie mogę robić, ledwo na klawiaturze piszę hehe

Gosia, no pies pewnie by wygonił.. sąsiadce za płotem nic nie jedzą, bo pies momentalnie jest przy ogrodzeniu.. to jest sposób, ale wolę nie mieć warzyw niż mieć jeszcze psa na razie

miłego dnia! Jak miło że piątek Jutro wolne, może resztę okien ogarnę, a w niedzielę mamy gości
Nikita 08:58, 19 cze 2015

Carola przypomnij mi co to za trawkę kupowałaś mi ostatnio...coś tam coś tam AUREA...sorki, znowu zapomniałam, muszę zapisać , bo mi cały czas ucieka...
Nikita 09:00, 19 cze 2015

Widzę , że ja u ciebie a ty u mnie ...dzięki za nazwę już zapisuję!
popcorn 09:00, 19 cze 2015

napisałam u Ciebie
Nikita 09:10, 19 cze 2015

Carola jakbyś gdzieś spotkała żurawkę PAPRYKĘ to daj znać bo mi jedna "wypadła"...kret się nią zainteresował i leżała biedna wykopana z ziemi na słońcu przez cały tydzień...uschła na wiór!!!