Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

yolka 11:50, 23 lis 2016

Mirka napisał(a)
Lubię tu zaglądać Pozdrawiam Karola Czy wy nie myslicie że robicie przykrość Karoli ciągnąć dalej ten temat ?Ona przecież to na pewno czyta.Dajcie już spokój Pozdrawiam

Słusznie, powiedziałam i koniec
11:55, 23 lis 2016
yolka? pogalopowałaś tylko po co się irytujesz?

nie wspieram fali rozwodów i koniec!...skoro tych przypadków jest tak wiele w jednej rodzinie .....uważam to za pewien rodzaj "choroby" ......a społeczeństwo nie powinno się wzorować na takich przykładach ...bo rozwód to zło konieczne.

tak samo kiepsko wygląda środowisko artystów ...w których te roszady partnerów sa jakby na porządku dziennym....dziwnie patrze na te śluby i rozwody ...... bo w tym środowisku tez panują złe wzorce ...od których powinno się uciekać....i nie wpierać.

Mirka 12:02, 23 lis 2016

eee_taam napisał(a)
yolka? pogalopowałaś tylko po co się irytujesz?

nie wspieram fali rozwodów i koniec!...skoro tych przypadków jest tak wiele w jednej rodzinie .....uważam to za pewien rodzaj "choroby" ......a społeczeństwo nie powinno się wzorować na takich przykładach ...bo rozwód to zło konieczne.

tak samo kiepsko wygląda środowisko artystów ...w których te roszady partnerów sa jakby na porządku dziennym....dziwnie patrze na te śluby i rozwody ...... bo w tym środowisku tez panują złe wzorce ...od których powinno się uciekać....i nie wpierać.

Czy ty nie umiesz czytać że temat zamknięty.Jeśli chcesz wywodów to pisz w swoim wątku.

beta 12:08, 23 lis 2016

Zgadzam się z Mira. To może być trudne dla Karoli. Uszanujmy jej prawo do życia prywatnego.
popcorn 15:07, 23 lis 2016

Rany boskie ja nie dostaje powiadomień! a Wy tak tu szalejecie
ale proszę nie ciągnijcie już tego tematu, Szefowa mnie oipeprza, zaraz mnie zbanuje

PRZEŻYJĘ!!! nie ja pierwsza i nie ostatnia
Młoda też. To nie jest normalne żeby rodzice mieli osobne półki w lodówce chyba!

Po roślinki zapraszam na wiosnę. Za granicę się nie wybieram. Nie wiem kiedy będą kolejne rozprawy, bo na jednej się nie skończy na ferie się też nie wybieram. Młoda jedzie na narty z babcią a potem tydzień z tatą. Oszczędzam urlop na lato. Może jakaś Albania.

buziaki!!!
renatamama3 15:44, 23 lis 2016

yolka napisał(a)

Justyno normalnie się wkurzyłam, chyba z PISu jesteś albo z Torunia. Piszesz o rodzinach niepełnych jak o modzie " rozbite rodziny nigdy nie były modne". Zapewniam Cię, że nikt nie rozwodzi się dlatego, żeby podążać za modą.
Piszesz o dziedziczeniu bycia rozwodnikiem, szok. Kiedyś kobiet nie było stać na to żeby się rozwieść ponieważ nie pracowały, miały gromadę dzieci, brak swoich pieniędzy i odziedziczyły wzorzec, że tak jet dobrze, taka ich rola. Obsługiwały swoich mężów od skarpetek, po żołądek i łóżko. Czy Ciebie jak byłaś maleńka kąpał Twój ojciec , albo Dziadek Twoją mamę? O pieluchach nie wspominam bo czasem to sie zdarzyło jako ewenement. Mnie mój ojciec nie kąpał, nie karmił choć był dobrym ojcem i mężem. Zapewniam, Cię że to był wzorzec bardziej dysfunkcyjny, niż wzorzec rodziny niepełnej gdzie oboje rodzice zadbają o to aby dziecko jak najmniej odczuło brak jednego z rodziców.
Teraz pracujemy, mamy własne pieniądze, do domu wnosimy równy wkład, dlatego chcemy żyć na takich samych RÓWNYCH warunkach, realizować marzenia, mieć własne przyjaźnie, możliwość wyjścia z domu bez pojawiania się znaków zapytania w oczach męża.Powoli dążymy do tego wzorca, ale droga jeszcze daleka...

Jola Brawo ,100 % racji .Ja często mam w uszach słowa mamy mojego taty ; nie bije ,kasę oddaje ,a że pije to tylko mały minus ,więc cicho siedź .Jezu ,jak sobie to przypomnę ,a było to z 20 lat temu ,to do dziś krew mnie zalewa .
Margarete 15:51, 23 lis 2016

popcorn napisał(a)
Rany boskie ja nie dostaje powiadomień! a Wy tak tu szalejecie
ale proszę nie ciągnijcie już tego tematu, Szefowa mnie oipeprza, zaraz mnie zbanuje

PRZEŻYJĘ!!! nie ja pierwsza i nie ostatnia
Młoda też. To nie jest normalne żeby rodzice mieli osobne półki w lodówce chyba!

Po roślinki zapraszam na wiosnę. Za granicę się nie wybieram. Nie wiem kiedy będą kolejne rozprawy, bo na jednej się nie skończy na ferie się też nie wybieram. Młoda jedzie na narty z babcią a potem tydzień z tatą. Oszczędzam urlop na lato. Może jakaś Albania.

buziaki!!!

Czytam...czytam...a tu 13 wpisów u ciebie ...szok

Kocham cię Karola za to co napisałaś
I Yolkę też...całym sercem i uśmiecham sie do Was najszerszym uśmiechem

Ta Albania to super pomysł, blisko i ciepło i nie tak drogo jak Włochy na przykład a jednocześnie w miarę bezpiecznie...byłaś tam przecież już z Gabrysia ostatnio i o ile pamiętam wróciłaś zadowolona....

Nad dereniem myślę, jak odgrzebiesz jakąś fotkę na której go widac to wrzuć, oblukam go sobie
Buziaki!
renatamama3 21:19, 23 lis 2016

Potwierdzam ,nie jest normalne .Ja trzymam za Ciebie kciuki ,bo wiem że dla kaprysu nikt chyba ? takich decyzji nie podejmuje .Jak w małżeństwie ,jest dziecko ,to niestety nie jedna rozprawa (najpierw będą próbować was łączyć ,tak miała kumpela )pozdrawiam

Ps ,pokazuj zdjęcia co tam w ogrodzie ,komponujesz ogród roślinkami ,które zostawiasz ?
popcorn 14:45, 24 lis 2016

Yolka, koffam Cię
Madżen, opis ciemierników niebawem na priv
Gosia, buziak!
Renatka, pozdrawiam!

i całą resztę też

fotek nowych niet, ciemno! i paskudnie
łatanie dziur w ogródku na wiosnę, jak posprzedaję trawy i resztę buksów

pozdro
Mirka 14:52, 24 lis 2016

Karola jakie jeszcze masz trawy i byliny ?do oddania tz.odsprzedaży pokażesz?