Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

yolka 22:15, 18 maj 2017

Podziwiam cie za to, że robisz cokolwiek w ogrodzie
popcorn 09:40, 19 maj 2017

Jola, mogłabym nie robić, bo to zostawię i połowa padnie, nie doglądana.
ale muszę coś robić, cokolwiek. Pracuję w domu. Muszę wyjść. Muszę się zmęczyć.
Nie myślę zbytnio, po prostu pracuję.

Mało tego. Będę miała fajne rabaty w tym roku Owocowo-warzywne z pomidorkami w różnych kolorach. Ogórkami, kabaczkami, cukiniami I aminek egipski z werbeną! I koperkiem miejscami Fajnie to będzie wyglądało

Buziaki

Nikita 08:52, 24 maj 2017

Carola przypominam się o dwie hosty dla mnie. To były: PIZZAZZ i PAUL’s GLORY…szukaj gdzie je posadziłaś. A nie masz czasem BLUE IVORY?
Buziak wielki.

PS. Jak tam z sobotą...masz transport?
popcorn 15:35, 24 maj 2017

Madzia, z sobotą nici, za dużo spraw do załatwienia - w niedzielę mam komunię Młodej.
Z bólem serca ale nie jadę podziwiać Bogdzinych rodków ani wcinać pierogów które mi się śnią po nocach ech

Na pewno kupowałam te dwie hosty. Blue ivory nie mam, ale boska jest!!! jak dorwiesz rwij i dla mnie (nie wiem po co, ale chcem!)

nie mam pojęcia - chyba je musiałam sprzedać bo za cholerę nie wiem. Musze jeszzce zerknąć przy trzmielinie, może ona na nie wlazła... to jest jakaś opcja.. hmmm poszukam i dam znać!

buziole!
Nikita 22:21, 24 maj 2017

Szkoda, że nie jedziesz, ale rozumiem...milion spraw jeszcze do zapięcia na ostatni guzik przed komunią.

Jakie ci hosty jeszcze zostały? Na spokojnie (już po komunii) zobacz i prześlij mi listę...może na jakąś się jeszcze skuszę.

W "B.R." jest hosta na którą polowałam od jakiegoś roku. Kąciki ust od ucha do ucha. Dzwonię. Jest ale ma jakieś dziwne plamy i w tej chwili nie jest na sprzedaż. Jak pech to pech.
popcorn 09:41, 25 maj 2017

Oni będą pewnie w lipcu w Karsznicach na wystawie. zadzwoń wtedy żeby Ci przywieźli może akurat ozdrowieje!

listy nie mam, bo nie wiem jak się nazywają w większości! zapraszam na kawkę (której nie pijesz) i może coś wybierzesz

miłego dnia! czwartek już! rany boskie
Kasya 11:01, 25 maj 2017

Szkoda ze cie nie bedzie...ale udanej uroczystosci i imprezy niedzielenej życzę
Karolcia, a ty wisterii nie masz czasem na zbyciu ?
popcorn 11:39, 25 maj 2017

Kasiu, mam dwie wisteria, fioletowa i białą, ale kupowałam duże i drogie (po 80 zł) i w dwa lata urosły tak że chyba koparkę

miłej imprezy Wam życzę ech zazdroszczę!!! Opuścić takie wydarzenie!!! Buuu
Nikita 12:45, 25 maj 2017

Mam dzwonić do B.R. za dwa tygodnie dowiadywać się o zdrowie w/w hosty. Ale masz rację, jak coś to poproszę o przywiezienie do Karsznic. Wiesz kiedy dokładnie tam będą te targi?
Madzenka 06:59, 29 maj 2017

Melduję, ze ciemierniki posadzone. Piękne okazy dostałam. Mam nadzieję, ze wiosna zakwitną