Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

mikina34 13:39, 23 cze 2017

Karola, a jakieś buksiki zostały?
Magda70 13:48, 23 cze 2017

popcorn napisał(a)
hahaha
uwielbiam Was, Dziewczyny!

ronda w Oświęcimiu obsadza Plantpol, w końcu rodzima firma - i piękne rośliny mają

pewnie że saię zaprzyjaźnię, za zaproszenia kawkowe dziękuję, skorzystam. Liczę że będę miała miejsce do rycia, jeśli nie swoje to u Rodfziców, a docelowo chodźby i działeczkę Dam radę

Pewnie że będę o Was pamiętać, zapłaczę się chyba! Jak będzie już coś mojego to robię imprezkę, nie ma bata

a na razie jeszzce mam trochę roślin /host i całej reszty/ w doniczkach i w gruncie. Zapraszam, ceny konkurencyjne

a nie mogłaś mieć rodziców na Pomorzu?????
Margarete 14:14, 23 cze 2017

Karola mam u siebie jakies twoje ciuchy od Reni. Podał mi jej mąż i zostawił u mnie, jak zabierał Renie po naszej ostatniej wycieczce. Renia uwazała że do mnie masz bliżej niz do niej to szybciej sie skomunikujemy.
Umówmy sie jakoś co ?
Dasz mi znac kiedy ?
Buziaki!
popcorn 08:44, 29 cze 2017

Bukszpanów jeszzce jest sporo, też obwódek - dwa lata temu sadzone, wokół jagodnika, warzywnika i truskawek. W końcu ładnie rosną. Po 2,5-3 zł 3-4 latki, cięte, zapraszam

Madzia, tak jakbym mogła na to mieć wpływ

Gosia, wiem, koc i bluzka Młodej która robiła za czerwoną szmatkę
Mam nadzieję jakoś do Ciebie wstąpię, kiedyś, choć bez auta jestem bardzo rzadko w mieście a nigdy w Twojej części, bo daleko. Ale może będziesz w Karsznicach końcem lipca na wystawie? Planuję się wybrać. 29go jakoś. Nie wiem jeszcze jak to wyjdzie bo wtedy wiozę Młodą pod Ostrów Wielkopolski na wakacje w siodle. Ale może się uda
mikina34 12:26, 29 cze 2017

popcorn napisał(a)
Bukszpanów jeszzce jest sporo, też obwódek - dwa lata temu sadzone, wokół jagodnika, warzywnika i truskawek. W końcu ładnie rosną. Po 2,5-3 zł 3-4 latki, cięte, zapraszam

Karola, a jakieś kulki może? te obwódkowe to tak na oko jaka wysokość?
I kiedy można Cię nawiedzić, w razie czego
Nikita 16:33, 29 cze 2017

popcorn napisał(a)
ronda w Oświęcimiu obsadza Plantpol, w końcu rodzima firma - i piękne rośliny mają

No proszę... Carola już rozpoznanie w terenie zrobiła i przygląda się konkurencji. Oj coś czuję , że namieszasz ty kobieto w grupie śląsko-małopolskiej.
I też obstawiam, że na początku malutki warzywniak będzie...i kilka małych rabatek... małych z tendencją do gumowatości.

I obiecuję ci, że za każdym razem gdy będę jechała do Zakopca to nad rzucę kilka kilometrów i bazę postojowo-relaksacyjną będę miała u ciebie

Edit: pamiętaj, że w razie czego do Karsznic to moje Berlingo służy pomocą.
Buziaki
Kasia73 17:10, 29 cze 2017

Karolina u Ciebie widziałam takie ozdobne podpórki do pomidorów. Gdzie takich szukać?
popcorn 09:04, 30 cze 2017

Moni - jestem, non stop, najchętniej po 16tej. Zapraszam. Weekend zajęty ale od poniedziałku? Z obwódkowych (ok 15-20 cm?) kulki ładne wyrosną, bo na razie je kulkuję bardziej niż tnę "na prosto" - dość rzadko je mam posadzone. No i kulek jeszcze kilkanaście jest.

Madzia, no liczę że za każdym razem wpadniesz/wpadniecie no i jak się już rozpanoszę to nie ma siły i imprezka dla Was będzie, zapłaczę się za naszymi wyjazdami. Może do Skierniewic mi się uda dobić we wrześniu...
Z Karsznicami kicha trochę, bo akurat wtedy muszę Młoda zawieść na wakacje w siodle, pod Ostrów Wielkopolski... uch

Z tendencją do gumowatości!!!! hahahaha no znasz mnie, znasz

Kasiu, w LM są, ale krótsze. Jak gdzieś znajdziesz, to jak najdłuższe kupuj, bo pomidory potrafią je szybko przerosnąć, a żeby się trzymały trzeba je porządnie wbić.. te 150cm za małe. Moje, ok 180cm, z bazarku, ale dwa razy mi się je udało zdybać, w ciągu 6 lat cotygodniowego odwiedzania. Więc raczej rzadkość.
Kasia73 14:49, 30 cze 2017

Karo dziękuję! nie myślałam że to tak oczywiste- lm, już nawet sprawdzałam są 1,5 i 1,8 metra.
Nikita 15:06, 30 cze 2017

No Carola, Skierniewice to obowiązkowo !!! Może być nawet z noclegiem u mnie.

No własnie ...a co z bazarkiem? Oczywiście co czwartek będziesz przyjeżdżała troszkę pobuszować po straganach!