Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 09:16, 21 cze 2017

Będę pod Oświęcimiem, więc śląska grupa, małopolska

pewnie że tu będę, ale założę nowy wątek, kiedyś, jak już będzie z czym
chyba że u Rodziców przeoram kawałek, no ale na razie się nie zanosi
niemniej mały przechowalnik na moje klony palmowe, hosty których nie oddam, i takie tam i tak wygospodaruję, no ale do pokazywania nadawać się to nie będzie
Kasya 09:20, 21 cze 2017

Jak cię znam to następnego dnia Juz coś przeorasz
margaretka3 09:35, 21 cze 2017

Też tak myślę Albo zieleń miejską upiększy, choć tam i tak ronda całkiem ładnie były jesienią obsadzone
AgataP 11:14, 21 cze 2017

popcorn napisał(a)
Agatko, już prawie-prawie. Będzie mi Was brakować! Zrobię zlot grupy łódzkiej u siebie, jak już będzie gdzie

No ba, podasz termin i odpalamy auta.
Poza tym może uda nam się jakąś wyprawę w końcu odbyć razem

Dziewczyny mają rację, długo bez skrawka ziemi nie wytrzymasz, to już ma się we krwii.
11:23, 21 cze 2017
popcorn napisał(a)
Będę pod Oświęcimiem, więc śląska grupa, małopolska

pewnie że tu będę, ale założę nowy wątek, kiedyś, jak już będzie z czym
chyba że u Rodziców przeoram kawałek, no ale na razie się nie zanosi
niemniej mały przechowalnik na moje klony palmowe, hosty których nie oddam, i takie tam i tak wygospodaruję, no ale do pokazywania nadawać się to nie będzie

do mnie bedziesz miała blisko ...zawsze możesz wpaść na plewienie ...koszenie trawnika ...cokolwiek ...bo roboty ci u mnie nie braknie

PS. zapraszam na kawe
11:24, 21 cze 2017
margaretka3 napisał(a)
Też tak myślę Albo zieleń miejską upiększy, choć tam i tak ronda całkiem ładnie były jesienią obsadzone

W Oswiecimiu chyba najładniejsze ronda w Polsce sa ...sama jestem w szoku ze tak dbaja o zieleń miejską
abiko 11:29, 21 cze 2017

eee_taam napisał(a)

W Oswiecimiu chyba najładniejsze ronda w Polsce sa ...sama jestem w szoku ze tak dbaja o zieleń miejską

Karola ma tam sporo miejsca do sadzenia
A ronda fakt.. takie na maksa obsadzone. Grupę będziesz miała niezłą jest tam parę osób
yolka 22:05, 21 cze 2017

Karolina ogrodniczka genetycznie uwarunkowana, nie ma opcji żeby nie ogródkowała, choćby warzywniczo na początek, mam ochotę obstawić, że pomidorki koktajlowe w donicach już są i to w wielu kolorach
Bogdzia 19:37, 22 cze 2017

Karola switna dziewczyna to na pewno sie zaprzyjaźni szybko z dziewczynami z okolicy, mam nadzieje ze i o nas bedzie pamiętac.
popcorn 13:09, 23 cze 2017

hahaha
uwielbiam Was, Dziewczyny!

ronda w Oświęcimiu obsadza Plantpol, w końcu rodzima firma - i piękne rośliny mają

pewnie że saię zaprzyjaźnię, za zaproszenia kawkowe dziękuję, skorzystam. Liczę że będę miała miejsce do rycia, jeśli nie swoje to u Rodfziców, a docelowo chodźby i działeczkę Dam radę

Pewnie że będę o Was pamiętać, zapłaczę się chyba! Jak będzie już coś mojego to robię imprezkę, nie ma bata

a na razie jeszzce mam trochę roślin /host i całej reszty/ w doniczkach i w gruncie. Zapraszam, ceny konkurencyjne