Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

AnnaCh 08:25, 10 paź 2017

Wykończenie pochłonie, ale jakbyś kupiła, to juz byś miała i na wykończenie zbierała No i swój ogródek byś już aranżowała
Super malutki domek na sporej działce
08:52, 10 paź 2017
gdzies ty taki sprytny domek znalazła ? działka ładna widokowa ....u mnie jest 12,5 ara .....dla jednej osoby za duzo do ogarniecia ...nawet jak sama trawa bedzie to koszenie dobre 3godz ci zajmnie.

popcorn 09:51, 10 paź 2017

Justynko, niedaleko Ciebie, w stronę Skawiny

Trochę boję się tego właśnie - decyzja, rach ciach, a potem bez kasy i przyspawana do jednego miejsca. Hm
Ale pojechać obejrzeć pojadę

No właśnie Renatko, ciut mały, choć z drugiej strony po co więcej? Pokój dla Młodej, sypialnia, łazienka, salon z kuchnią w jednym, z wielkimi oknami. Garaż trzeba by jeszcze i ogrodzenie, ale to w międzyczasie... hmmmm
09:54, 10 paź 2017
popcorn napisał(a)
Justynko, niedaleko Ciebie, w stronę Skawiny

Trochę boję się tego właśnie - decyzja, rach ciach, a potem bez kasy i przyspawana do jednego miejsca. Hm
Ale pojechać obejrzeć pojadę

No właśnie Renatko, ciut mały, choć z drugiej strony po co więcej? Pokój dla Młodej, sypialnia, łazienka, salon z kuchnią w jednym, z wielkimi oknami. Garaż trzeba by jeszcze i ogrodzenie, ale to w międzyczasie... hmmmm

ciekawa jestem tego miejsca
popcorn 09:57, 10 paź 2017

Jedziesz ze mną? Umówię się na oglądanie może w sobotę
10:29, 10 paź 2017
popcorn napisał(a)
Jedziesz ze mną? Umówię się na oglądanie może w sobotę

sobota to odpada

nie mam pomysłu kupować nowego domu ....ale działka taka widokowa mi się podoba ))
popcorn 10:36, 10 paź 2017

hahaha
ja mam pomysł

W sobotę gość nie może, chyba jakoś w tygodniu się umówimy, co mi średnio pasuje, ale nie mam wpływu.

działeczka fajna, może poszukam tam po prostu działki, choć z drugiej strony budowa od podstaw mnie przeraża...
abiko 12:17, 10 paź 2017

Karola, 12 ar?? Wystarczy, ja mam dużo mniej..wiesz jak chciałabym mieć 12chociaż
Fajny widok, ale trochę mały, za to te okna..moje marzenie
popcorn 12:26, 10 paź 2017

No dom malutki. Niestety. Ale obejrzeć obejrzę Na działce jest pozwolenie na budowę drugiego identycznego... bez sensu Nie lepiej jeden a większy??
Krys 17:23, 10 paź 2017

Karolina a po co CI wielki dom,jak sa dwie sypialnie ,salon z kuchnia to w sam raz,Gabrysia myknie zaraz z domu zostaniesz z wielkim domem,widok piekny i dzialki duza dla Ciebie akurat