Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Sebek 08:48, 10 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Karolina chyba jeszcze nie jesteś świadoma siły zakupowej forum... Najpier kupujemy , potem piszemy na forum gdzie co jest w przeciwnym razie sama nie zdązysz kupić

Z tym nie można się nie zgodzić

Poczytałem artykuł, który przesłałaś... Masakra - i niestety coraz to bardziej widoczna... Lepiej wróćmy co zakupów - potem fotki donic poprosimy
popcorn 08:51, 10 kwi 2015

Sebuś, w przerwie lunchowej czasem coś poczytam.. i chyba pozostanę przy forum roślinnym, coby resztki nerwów nie szarpać

Co do fotek rzecz to problematyczna jest, Młoda wczoraj wzięła aparacik mój mały do szkoły i wróciła bez ech Duży aparat mam, ale bez karty, mus pilnie kartę SD dokupić.. zamówiłam na alle, przyszła ale uszkodzona, sprzedający zanim się zorientowałam zniknął.. masakra.
beta 08:51, 10 kwi 2015

plan na dziś masz ambitny...powodzenia no i wiesz...na zdjęcia czekamy
beta 08:52, 10 kwi 2015

doczytałam o aparacie...mam nadzieję ze się znajdzie...
popcorn 08:53, 10 kwi 2015

beta napisał(a)
plan na dziś masz ambitny...powodzenia no i wiesz...na zdjęcia czekamy
łee, pół godzinki jakieś, no może godzina, max
popcorn 15:01, 10 kwi 2015

Za chwilę fajrant! Pogoda super, praca skończona, z rozpędu rzeczowniki piszę z dużej litery i po polsku masakra

Młoda robi zadanie domowe żeby weekend mieć wolny, jak skończy coś hapniemy do jedzenia i idziemy obsadzać donice Tulipki botaniczne rozkwitły! Strasznie szkoda że nie zostawiłam sobie opakowań, bo chętnie bym dokupiła, a nie wiem chyba z lidla były te cuda... ech. MIŁEGO WEEKENDU!!!
malkul 16:30, 10 kwi 2015

karola pekin widziałam że cena dobra ja szukam do Manilii na luty 2016. jakbys coś widziała to dawaj od razu cynka
popcorn 18:08, 10 kwi 2015

No, Filipiny, czemu nie! na drugą połowę lutego też może być, mamy ferie wtedy.
Ja szukam jeszcze Kuala Lumpur, Ho Chi Minh, Male, Kolombo, Zanzibar, ostatecznie Bangkok + przesiadka AirAsia jakbyś coś, poproszę Kupię pierwsze w rozsądnej cenie w pasującym nam terminie

Zmęczyłam się. Donice przed domem obsadzone, nakombinowałam się trochę Graty z garażu wyjęte i świecą na rabatach Jeszcze ptaszory wyjąć i ustawić muszę.

Trawki dla Reni wykopane na jutro, doniczki do zawiezienia do Krysi przygotowane Ciemierniki wszystkie podlane. Dziecko + sąsiada młody nakarmione wracam
Agacia 18:58, 10 kwi 2015

Karola, pamiętam o turzycach prairie fire dla Ciebie, ale mam wątpliwości czy przypadkiem nie zmarzły (ptaszki rozwiązały mi jesienią sznurki, a potem nie miałam głowy żeby je chronić), zerknij u mnie na fotce, jak myślisz?
malkul 19:24, 10 kwi 2015

a foty obsadzonych donic to gdzie?

ps. pamiętaj o filipinach