Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 19:42, 10 kwi 2015

Agatko, pędzę!
Gosia, pamiętam, bo sama się zasadzam na ten kierunek Fot brak, zamówiłam nową kartę do aparatu, bo ten co Młodej wczoraj w szkole wsiąkł się nie znalazł a fotek z komórki zgrywać nie umiem:/
popcorn 19:54, 10 kwi 2015

Wykopałam trochę wyłysiałego oregano, posprzątałam po wykopanych trawkach niedźwiedzie futro. Jeszcze sporo do wykopania, te tymianki itd, no i to płożące żółte jest wszędzie, brr pomyśleć że bardzo to chciałam i Ela mi z Wieliczki słała Wzdłuż podjazdu zostaną same kulki buksikowe, a pomiędzy będzie rząd werbeny. Miały być jeszcze trawki/rozplenice, ale się nie zmieszczą. Werbena pod warunkiem że coś z nasion jednak wyjdzie... powoli tracę nadzieję.

Wykopałam też 3letnie krzaczki poziomek, mam 1,5 m2 miejsca, obsadzę chyba bodziszkami, bo tam słonecznie, sucho i róże obok. Może jutro.
Olili 20:18, 10 kwi 2015

Podczytuję
rozark 21:56, 10 kwi 2015

jak to czy werbena wzejdzie - a co z moimi siewkami? aaa?
jak chcesz więcej to mam
popcorn 06:10, 11 kwi 2015

Iza, dawno u Ciebie nie byłam, zajrzę później Renia, sieweczki popikowane, dobrze się mają może wystarczy a może nie (to 30mb rabaty) hihi liczę na siewki, też musisz mieć jakąś werbenę w ogródku

Renia, wstałam, kąpię się i jadę, będę wcześniej, zadzwonię
popcorn 12:58, 11 kwi 2015

Dzisiaj jak z piórkiem Wstałam bladym świtem, targ, manufaktura (dorwałam 3 ostatnie ale całkiem ładne pełne ciemierniki dla Ani), potem do Renaty Rozark. Zostawiłam niedźwiedzie futro, nie wróciłam z pustymi rękoma Posadziłam właśnie jeżynę (czarną malinę??) za płotem i pnącą hortensję Muszę jeszcze popikować następne werbenki, teraz to zawerbenuję sobie ogródek Nie dziękuję!!
Werbeny docelowo wzdłuż podjazdu będą rosły, tj w miejscu po niedźwiedzim futrze i ziołach

Przemiła gospodyni, śliczna córeczka, ogród z potencjałem Nie można w mieście Łodzi rozpalić sobie ogniska za domem, buu! Oburzające

Zaraz coś hapniemy obiadowego i jedziemy do Zd. Woli, o 16tej spotykam się z Krysią Krys i jedziemy do Jankosi Ale ogrodowiskowa sobota hihi

miłego dnia!

wypadałoby coś pogrzebać w ogródku, ale czasu brak:/ pewnie jutro
Krys 21:54, 11 kwi 2015

Karolina dzieki za spotkanie,Romek nie dziekuje za pomiodorki one je bardzo lubi i papryczke
jankosia 22:16, 11 kwi 2015

Fajnie było cię poznać Karolina. Tylko co tak krótko hmm? Następnym razem proszę przyjechać przez zachodem słońca żebym zdążyła całe swoje włości pokazać I (już pisałam u Krysi) zaskoczyłyście mnie tymi prezentami. Były niepotrzebne, toż to nie oficjalny zlot a kawka z forumowiczkami z województwa. Z tego wszystkiego nic od siebie wam nie dałam i teraz nie mogę tego przeżyć Musicie wrócić
Bogdzia 22:18, 11 kwi 2015

Karola a jak Ty Ani dostarczysz te ciemierniki, bo ja mam dla niej jednego to moze dam go Tobie i dostarczysz razem??
Krys 22:32, 11 kwi 2015

Karolina niebylo bury,ze tak pozno przyjechalysmy a posciel jak?