Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 09:16, 12 kwi 2015

Kasiu, bierz przykład z uporządkowanych osób które mają plan i wszystko wiedzą ale ja lubię to moje dłubanie i w sumie też to, że nigdy końca nie widać hihi

Szarlotka upieczona, dom ogarnięty z grubsza (kuchnia), kończę łazienkę, M ogarnia salon. Jadę na zakupy, robię obiad i czekamy na gości.

Miłego dnia!
Madzenka 09:51, 12 kwi 2015

Karolina taka fajna eskapada a zdjeć nie ma?
jankosia 11:24, 12 kwi 2015

To to masz u mnie derenia Flaviramea Mam akurat taką trzyletnią sadzonkę w sam raz do wysadzenia
Mala_Mi 11:55, 12 kwi 2015

popcorn napisał(a)

Bożenko, Ani zrobię paczkę i wyślę. W takim razie Anitka by się przydała i w drugą stronę chyba że wytrzymają (ciemierniki i Ania do 25.04?? to jeszcze 2 tyg...

Wytrzymam... czasu na ogród i tak nie mam.
Poczytałam artykuł o egzorcystach i nawiedzonych.. nie to forum, ale jak czytam jakie mamy głupie społeczeństwo to ręce opadają. Mentalność jak w średniowieczu.

To może aparat młodej też buchnął jaki szatan ???
popcorn 13:01, 12 kwi 2015

Madżen, aparat wsiąkł, na szczęście stara małpka (ale ostatnio za naprawę zapłaciłam 150 zł.. ech), a tam karta SD była.. ze zdjęciami z Mexico.. na szczęście już je wywołałam, bo bym była super zła.

Zdjęć zresztą nie byłoby gdzie i kiedy robić, ja wiecznie w niedoczasie jestem, wczoraj milion spraw, spotkań, załatwiań, na koniec dnia zajechaliśmy do Teściów, ja wybyłam z Krys do Jankosi i się ciemno zrobiło następnym razem foty będą

Moniko, myślałam u patyku z zaczątkiem korzonka, taką ładną wypasioną to sobie zostaw, gdzieś posadź (masz gdzie, w przeciwieństwie do mnie!) buziaki

Aniu, to dobrze, będę dbała o ciemierniki w doniczkach na razie, stoją w cieniu i podlewać będę A jak się spotkam z Bożenką to Ona dostanie swojego, a przekaże mi tego dla Ciebie, zrobię paczkę i wyślę
Co do różnych takich historii.. czytam i nie wierzę że to się dzieje naprawdę... mam wrażenie że obracam sie w środowisku podobnych do mnie ludzi i wielu rzeczy nie wiem, a niestety dzieją się rzeczy przeróżne i czasem straszne... To jak ludzie żyją, w jakich warunkach czasem, co sobą reprezentują, czym się zajmują... to masakra jakaś, naprawdę.

Obiad przygotowany, dom ogarnięty (szkoda że za dzień dwa znowu będzie bałagan...), za pół godziny będą goście.

Miłego!
Bogdzia 13:01, 12 kwi 2015

Ciemiernik już zawieziony do Anitki , tylko ona nie wie kiedy bedzie w Twojej okolicy ale na wszelki wypadek już jest u niej żeby nie musiała na mnie czekac.
popcorn 13:05, 12 kwi 2015

Bożenko, ok! w takim razie jak przyjedzie wcześniej niż do 25.04, to Ani wcześniej puszczę paczkę. I Anitce przekażę ciemiernika jak się zobaczymy, dobrze? Buziaki!
ren133 13:17, 12 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Renia, Robert, nie było konspiracji Renia, chętnie się wybierzemy i do Ciebie następnym razem I zapraszam do mnie przy okazji albo bez Wczoraj w życiu byśmy nie zdążyły, cały dzień latałam jak kot z pęcherzem, spaliłam pół baku i do ogródka nie wyszłam ani na chwilę:/ u Teściowej przycięłam brzoskwinię, róże, wierzby (za późno trochę), winorośle.. i tyle.

A dzisiaj mamy gości, lodówka pusta, mieszkanie w nieładzie.. ech idę sprzątać, na zakupy i gotować:/ a jutro poniedziałek to niesprawiedliwe!

No to jesteś rozgrzeszona
jankosia 13:29, 12 kwi 2015

A właśnie że ładną wypasioną dostaniesz
A powiedz mi, pamiętasz może jaki gatunek tej paprotnicy?
popcorn 15:45, 12 kwi 2015

Reniu, pozdrawiam
Moniko, przykro mi ale nie wiem, pani sprzedająca wiedziała tylko że paprotnica i tyle. Myślałam że jesteś typem kolekcjonera (po tym leszczynowcu) a widziałam tę roślinkę pierwszy raz w życiu już się cieszę na tego derenia, muszę mu miejsce jakieś godne zorganizować