Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

paniprzyroda 22:47, 11 kwi 2015

Karola, jestem ciekawa, co wymyślisz z transportem ciemierników, może wykorzystam pomysł a fotki, dwa ogrody zwiedzałaś patyki różane wszystkie mają liście, mam nadzieję, że coś się ukorzeni, siedzą pod butelkami.
ren133 22:57, 11 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Dzisiaj jak z piórkiem Wstałam bladym świtem, targ, manufaktura (dorwałam 3 ostatnie ale całkiem ładne pełne ciemierniki dla Ani), potem do Renaty Rozark. Zostawiłam niedźwiedzie futro, nie wróciłam z pustymi rękoma Posadziłam właśnie jeżynę (czarną malinę??) za płotem i pnącą hortensję Muszę jeszcze popikować następne werbenki, teraz to zawerbenuję sobie ogródek Nie dziękuję!!
Werbeny docelowo wzdłuż podjazdu będą rosły, tj w miejscu po niedźwiedzim futrze i ziołach

Przemiła gospodyni, śliczna córeczka, ogród z potencjałem Nie można w mieście Łodzi rozpalić sobie ogniska za domem, buu! Oburzające

Zaraz coś hapniemy obiadowego i jedziemy do Zd. Woli, o 16tej spotykam się z Krysią Krys i jedziemy do Jankosi Ale ogrodowiskowa sobota hihi

miłego dnia!

wypadałoby coś pogrzebać w ogródku, ale czasu brak:/ pewnie jutro

To jak? Pojechałaś do Zd-Woli a wylądowałaś pod ... A ja cały dzień w domu byłam Nie wiedziałam albo nie doczytałam, że się wybierasz w moje rejony.
Robertop 01:48, 12 kwi 2015

ren133 napisał(a)

To jak? Pojechałaś do Zd-Woli a wylądowałaś pod ... A ja cały dzień w domu byłam Nie wiedziałam albo nie doczytałam, że się wybierasz w moje rejony.

Bo to pewnie konspiracja była
popcorn 07:01, 12 kwi 2015

Krys napisał(a)
Karolina dzieki za spotkanie,Romek nie dziekuje za pomiodorki one je bardzo lubi i papryczke

Krysiu dziękuję za miłe towarzystwo i pilotowanie drogi Bez Ciebie ani rusz! Papryczek mam wiecej, wiec następnym razem.. Buziaki dla Romka!
popcorn 07:04, 12 kwi 2015

jankosia napisał(a)
Fajnie było cię poznać Karolina. Tylko co tak krótko hmm? Następnym razem proszę przyjechać przez zachodem słońca żebym zdążyła całe swoje włości pokazać I (już pisałam u Krysi) zaskoczyłyście mnie tymi prezentami. Były niepotrzebne, toż to nie oficjalny zlot a kawka z forumowiczkami z województwa. Z tego wszystkiego nic od siebie wam nie dałam i teraz nie mogę tego przeżyć Musicie wrócić

Moniko, fajnie było Cię poznać, zazdroszczę aerału i cudnych nasadzeń, a chyba najbardziej zmysłu artystycznego i robienia wszystkiego "od razu" - w sensie że jak już zaplanujesz i zrobisz, wychodzi idealnie. Ja nie planuję i działam "na hura" i wychodzi z tego co wychodzi No i jeszcze tych planów, miejsca pod ich realizację.. ach! Prezenty? No cośty, cośtam od siebie i roślinka od babci z targu - zawsze kupuję od nich, zawsze coś fajnego mają Chętnie przygarnę kawałek tego zielonego derenia rozłogowego, nie wiem gdzie bym posadziła ale jest piękny!!! Buziaki i wrócimy, bardzo chętnie, ale to wszystko musi wyglądać latem!!: )
popcorn 07:05, 12 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Karola a jak Ty Ani dostarczysz te ciemierniki, bo ja mam dla niej jednego to moze dam go Tobie i dostarczysz razem??

Bożenko, Ani zrobię paczkę i wyślę. W takim razie Anitka by się przydała i w drugą stronę chyba że wytrzymają (ciemierniki i Ania do 25.04?? to jeszcze 2 tyg...
popcorn 07:06, 12 kwi 2015

Krys napisał(a)
Karolina niebylo bury,ze tak pozno przyjechalysmy a posciel jak?

Krysiu, pościel zimna ale sucha, wróciliśmy do domu po 21wszej... padłam razem z nieprzytomną Młodą, dlatego wczoraj już nic nie pisałam hihi
popcorn 07:07, 12 kwi 2015

paniprzyroda napisał(a)
Karola, jestem ciekawa, co wymyślisz z transportem ciemierników, może wykorzystam pomysł a fotki, dwa ogrody zwiedzałaś patyki różane wszystkie mają liście, mam nadzieję, że coś się ukorzeni, siedzą pod butelkami.

Mariolko, ciemierniki zamierzam owinąć papierem (całe), doniczki okleić taśmą żeby się ziemia nie wysypała i wpakować do pudełka ze styropianowymi płatkami (mam trochę z firmy Jak będę pakowała, obfocę - mam nadzieję się uda
popcorn 07:09, 12 kwi 2015

Renia, Robert, nie było konspiracji Renia, chętnie się wybierzemy i do Ciebie następnym razem I zapraszam do mnie przy okazji albo bez Wczoraj w życiu byśmy nie zdążyły, cały dzień latałam jak kot z pęcherzem, spaliłam pół baku i do ogródka nie wyszłam ani na chwilę:/ u Teściowej przycięłam brzoskwinię, róże, wierzby (za późno trochę), winorośle.. i tyle.

A dzisiaj mamy gości, lodówka pusta, mieszkanie w nieładzie.. ech idę sprzątać, na zakupy i gotować:/ a jutro poniedziałek to niesprawiedliwe!
Kasya 07:12, 12 kwi 2015

popcorn napisał(a)

Ja nie planuję i działam "na hura" i wychodzi z tego co wychodzi

Jak miło mi to czytać....
;D