AgataP
13:33, 09 lis 2017

Niestety czasami życie weryfikuje nasze zamiary
Ja musiałam szukać projektu pod koszty wykonania, bo wiedziałam jaki kredyt dostane jako samotna matka z działalnością gospodarczą
hahah
Parterówka jest droższa... - większe fundamenty, większa powierzchnia ścian zewnętrznych przeważnie, większy dach... no i działka musi być duża, ale za to jest wygodna.
Ja wybrałam projekt gdzie pokoje dzieci mam na dole, nie wyobrażałam sobie by latać po schodach w górę i w dół bo wciąż coś - a to lekcje, a to obiad - trzeba wołać, a to kłótnie, a to coś innego itp. Życie i tak toczy się na dole więc takie rozwiązanie jest b.dobre.
Na górze robimy właśnie sypialnie, wc, garderobę i biuro tylko dla nas.
Kiedyś jak któreś z dzieci zdecyduje się na studia poza domem, zamienimy się.
Weźmiemy sobie pokoje na dole, a góra zostanie dla córki lub syna, gości itp
Czasami marzy mi się większa powierzchnia metrażowa, ale jak sprzątam to wybijam sobie z głowy te głupoty

Parterówka jest droższa... - większe fundamenty, większa powierzchnia ścian zewnętrznych przeważnie, większy dach... no i działka musi być duża, ale za to jest wygodna.
Ja wybrałam projekt gdzie pokoje dzieci mam na dole, nie wyobrażałam sobie by latać po schodach w górę i w dół bo wciąż coś - a to lekcje, a to obiad - trzeba wołać, a to kłótnie, a to coś innego itp. Życie i tak toczy się na dole więc takie rozwiązanie jest b.dobre.
Na górze robimy właśnie sypialnie, wc, garderobę i biuro tylko dla nas.
Kiedyś jak któreś z dzieci zdecyduje się na studia poza domem, zamienimy się.
Weźmiemy sobie pokoje na dole, a góra zostanie dla córki lub syna, gości itp
Czasami marzy mi się większa powierzchnia metrażowa, ale jak sprzątam to wybijam sobie z głowy te głupoty