Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

lindsay80 20:48, 18 cze 2015

ale u Ciebie soczyście, zielono.
A ja właśnie szukam pomysłu co pod grujecznika...
Mysza 20:50, 18 cze 2015

Fajny ten nieład
polinka 20:56, 18 cze 2015

Czekam na białe róże
Madzenka 06:55, 19 cze 2015

Kuba napisał(a)
Ola- właściwie to ja sama nie wiem co mam, ufam sprzedawcom i metkom a potem wychodzi taki zonk nie upieram się że ta stara to all gold bo może być równie dobrze Stripe it Rich; na kulkowanie już zimno

Ilona- jeśli więc Aureola będzie się mniej przypalać od słońca to będzie miałą przewagę nad All gold

Madziu- racja ze ścinkami, u mnie fruwają te drobne wszędzie, z kostki zamiatam, ale w korze zostają, na dwóch rabatach powinien być żwirek ale sama myśl o sprzątaniu tych ścinków mnie osłabia

Mam obie all gold i stripe i niemal nie widze róznicy aczkolwiek all gold chyba szybciej rosnie

Stipa mnie wnerwia, pod wszczęci u mńie lezy, sieje sie jak goopia, ciagle ja przesadzam do roz.... Chyba wole takie młode jednoroczne
Kuba 07:59, 19 cze 2015

Ewa z Katowic- no obraz to chyba nieee, ale dzięki

Justyna stychaz- a ja czytałam oficjalnie gdzies że stipy się nie dzieli
Kuba 08:02, 19 cze 2015

linsay80- jak lubisz na żółto to everillo fajny

Gosia Mysza- wolałabym fajny ład

Polinka- ja też, aż drżę co przyjdzie, ale już myślę gdzie by upchnąć jakąś purpurową

Madżenka- no ale ta młoda jednoroczna taka młoda... ledwo ją widać, a ja chcę busz
Malgosik 08:43, 19 cze 2015

Madzenka napisał(a)

Mam obie all gold i stripe i niemal nie widze róznicy aczkolwiek all gold chyba szybciej rosnie

Stipa mnie wnerwia, pod wszczęci u mńie lezy, sieje sie jak goopia, ciagle ja przesadzam do roz.... Chyba wole takie młode jednoroczne

ja tak myślę, że trzeba właśnie korzystać z nowych siewek stip, by od czasu do czasu za duży egzemplarz wyrzucić i zastąpić nowym, podrośniętym
w końcu miskanty też się dzieli jak są za duże, czyli zmniejsza

Marzena Twoja stipa jest wysoka chyba od nawozów, które jej się przy okazji dostają. Natomiast wykładanie się traw, większa wiotkość, giętkość bierze się też od nawozów.
Kacha123 08:49, 19 cze 2015

Chętnie zasiadłabym na Twojej ławeczce Bardzo fajne porównanie stipy.
polinka 12:30, 19 cze 2015

Czyli choroba różana i Ciebie dopadła?!
Zagajanka 16:05, 19 cze 2015

No pewnie ze dopadla na razie jest kontrolowana, ale kto wie co bedzie dalej moj ogrod tez mial byc na poczatku czysto nowoczesny, ale "rozyczka" zrobila swoje.

A propos stipy - ja swoje dwie wielkie podzielilam wiosna na 6. Odchorowaly to, ale zyją.