męczą mnie kolory na tej rabacie, wydaje mi się że szarość amazon mist tu nie pasuje, może zastąpię je seslerią? no i te tawuły- cięte w kulkę niecały miesiąc temu a teraz już takie poczochrane, red barona też stąd raczej zabiorę
i tu coś bym poprawiła- może coś posadzić między żywotniki Aurea nana? red barona?
Jak dla mnie red baron fajnie gra w tymi czerwonymi pędami hortensji. Amazon faktycznie trochę gryzie się z zielenią tawuł.ale z resztą juz nie.może to właśnie tawuły nie grają?
dziękuję za Twoją opinię
właśnie te tawuły są wnerwiające chociaź generalnie ich kolor mi się podoba, ale zawsze mogę je przesadzić na przedpłocie, jeśli znajdę coś zamiast
Hej Ewa piękna ta Twoja deszczowa piosenka
Mnie też się wydaje, że to te tawuły jakoś z innej bajki a amazony są ok. I tak samo pomyślałam, że czerwień baronów ładnie będzie grała z gałązkami hortensji tak jak masz to połączenie vanillek (zdaje sie) z tawułkami o czerwonych pędach. Ale ja się mało znam więc tak tylko rzucam
Marta myślisz o szałwi w kolorze niebieskim? -tego koloru rzeczywiście bym nie chciała, ale może być różowa?
a może red baron między żywotniki a berberys czerwony przed tawuły?