Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Zielona 00:54, 24 paź 2015

Ależ się dzieje! Stresów zawodowych nie zazdroszczę, ale za naprawę nawodnienia trzymam kciuki.
babka 01:05, 24 paź 2015

Kolorowo masz w ogrodzie, pięknie jest. U mnie już tylko zielono buro. Jak z Twoimi "grackami" ? Moje już w większości zbrązowiałe liście mają, to normalne ??
Przeczytałam o atmosferze w pracy... wiem jak takie sytuacje potrafią być frustrujące i uciążliwe. Cieżko nad nimi przejść obojętnie :/ Nauczyłam się odcinać od nieprzyjemnych klimatów i być ponad ale czasem się nie da prawda ?
Kuba 06:32, 24 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

ale test chyba jakiś będzie

właściwie racja, powinni sprawdzić
Kuba 06:33, 24 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, rano byłam u ciebie i się ubawiłam, bo ja myślałam, że ty w domku jesteś. No w pracy nie ma możliwości kimania, hi, hi. Dziś szybciej idź spać

jak pisałaś tego posta już się czołgałam w kierunku łóżka dziś dziecko już tak długo nie kaszlało, wstałam jeszcze przed słoneczkiem i świat wygląda zupełnie inaczej
Kuba 06:34, 24 paź 2015

Zielona napisał(a)
Ależ się dzieje! Stresów zawodowych nie zazdroszczę, ale za naprawę nawodnienia trzymam kciuki.

dziękuję Marta za pamięć
Kuba 06:36, 24 paź 2015

Oleńka pisząc bez ogródek- moje gracki są brzydkie- jeden jak siano, a reszta jak piszesz cała brązowa. Jadąc do domu mijam kilkuletnie kępy gracillimusów i są piękne zielone, tylko końcówki mają poprzysychane. Jestem co do naszych coraz bardziej podejrzliwa
Madzenka 08:00, 24 paź 2015

Kuba napisał(a)
A w dzisiejszym ogrodzie jeszcze inne widoki, przyjechała ekipa poprawiać nawodnienie, ale nie ta która spartoliła. Chłopaki przepraszali mnie że muszą zniszczyć trawnik i przez dwa dni ogród nie będzie ładny- rozczulili mnie, wybaczyłam im wszystko

Ale się dzieje
polinka 08:01, 24 paź 2015

Ewka, te gracki kupowałaś teraz niedawno czy jeszcze latem? (przepraszam ale nie pamiętam) Już kilka osób pisze o tym, że nowe sadzonki zrobiły się brzydkie
anabuko1 09:02, 24 paź 2015

Mi 3 ekipy stawiały domek.Druga tak chrzaniła robotę,że po 3 dniach mąż mówiąc kolokwialnie ich pogonił.
Także znam ból partolenia czegoś.
No cóż,żeby było lepiej, musi teraz być gorzej, brzydziej.ale i tak do zimy idzie,, to na wiosnę już znowu ładnie będzie w ogrodzie.
Co to za trawki koło żurawek na ostatniej fotce??
Kuba 09:05, 24 paź 2015

Madzenka napisał(a)

Ale się dzieje

prawda?
dzisiaj to miejsce wygląda tak

i kopią dalej