Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 12:10, 24 paź 2015

Katkak napisał(a)
Ale piękny ten tulipanowiec

nieskromnie przytaknę
Kuba 12:12, 24 paź 2015

polinka napisał(a)
Tulipanowiec to król w Twoim ogrodzie! Jest przepiękny. Prawda, że piekną jesień mamy w tym roku?

Waldek gdzieś pisał, że gracek może tak się zachowywać w pierwszym roku. Ewka ale on nie jest suchy?? Od dołu ma choć kilka nowych, zielonych trawek?

właśnie suchy to on nie jest, ale przesuszone przyjechały to fakt, dam im jeszcze szansę, i tak nie mam wyjscia
Kuba 12:16, 24 paź 2015

babka napisał(a)
Moje wyglądają bardzo podobnie i też jestem coraz bardziej zniesmaczona. Aż mi się nie chce na nie patrzeć.
Tulipanowiec za to nadrabia za wszystko inne, cudowny kolor i jeszcze to słońce. Piękny widok. U mnie znów mgliscie i ponuro
Teraz dopiero o poprawkach wodnych doczytałam. Super czysta robota, mało solidnych brygad jest więc panom pochwały się należą!
No i najważniejsze, że nawadnianie będzie działać jak należy. Czy te ślady z kostki da sie zlikwidowac ?

gracki już zostawmy, szkoda gadac ale za grackami, jeśli byś się dobrze przyjrzała zdjeciom, widać bluszcz, cały czas zielony, chociaź mam wyrzuty bo go nie rozpieszczałam podlewaniem, ale zawsze pamiętalam o podlaniu konewka
Ślady na kostce już zostaną, może z czasem zblakną, ale jest szansa że nie będzie nowych
jazzy 12:40, 24 paź 2015

Eh te gracki...
Anda 12:46, 24 paź 2015

Piekny tulipanowiec Trawniczek po pracach szybko sie zablizni. Juz teraz prawie nie widac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Malgosik 12:52, 24 paź 2015

kurka, ale ładny ten tulipanowiec
Kuba 12:56, 24 paź 2015

jazzy napisał(a)
Eh te gracki...

o grackach szkoda gadać
Pamiętam Marta że chciałaś zdjęcie klona, zrobiłam mu zdjęcie przez okno bo muszę obiadu pilnować, aż sama jestem zdziwiona że takie kiepskie miejsce mu wybrałam, wiosną będę musiała przesadzić, ale kolorki jesienne ma fajne

Kuba 12:57, 24 paź 2015

Anda napisał(a)
Piekny tulipanowiec Trawniczek po pracach szybko sie zablizni. Juz teraz prawie nie widac

trawnikiem się nie martwię, bo gorzej jak było dotychczas chyba już nie będzie, miałam wielkie suche koła w trawniku z braku podlewania, bo zraszacze się nie zazębiały, teraz przynajmniej susza mi nie będzie straszna
Kuba 12:58, 24 paź 2015

Malgosik napisał(a)
kurka, ale ładny ten tulipanowiec

dziękuję Małgoś
Kacha123 13:22, 24 paź 2015

Ewcia, a co to za tulipanowiec, że taki w kulę? Śliczności!