Przyszłam pooglądać zdjęcia Problemów z ósemkami współczuję - niestety też należę do tych bodajże 30% populacji (jeśli dobrze pamiętam dane), która ma niewłaściwe geny (za mała szczękę, w stosunku do liczby zębów u człowieka). Zawsze się można pocieszać, że jak by nie było elitarna mniejszość Tulipany piękne
Jeśli możesz, podaj mi link do swojej ławeczki. U mnie nie działają powiadomienia i muszę wchodzić bezp. do wątku. Wczoraj dodatkowo nie dzialał u mnie dobrze Internet.
Ewa - u mnie różowe tulipany jak zaczynają są czerwone - i Twoje mogą się zmienić
Pokaż te różowe tulipany, które sa czerwone Moje wszystkie czerwone ale ja je kocham Wracaj do żywych, zdrowiej szybciutko
Obys miała rację ,bo te czerwone mi sie nie uśmiechają
I ja mam rózwe tulipany, ktore są czerwone tak z 50 szt....
Ewuś u Ciebie już kwitną tulipany , u mnie jeszcze ani 1 szt . Kolory pewnie pomieszane , bo to jakiś mix z lidla , ale czekam jeszcze cierpliwie zdrówka i oby do maja … może pod iglice się wybierzesz … nie wiem jeszcze dokładnie kiedy jest , ale spotkanie jakieś trzeba zorganizować , żeby się nawzajem podbudować ja Was potrzebuje i Waszej energii
to pewnie zdjęcia tulipanów dla nas masz?