Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kacha123 20:38, 20 kwi 2016

Kuba napisał(a)

kancików nie ma z powodów wspomnianych powyżej, magnolii też nie ma- już chyba nie warto kupować
tulipany żadne następne się nie otwierają
pamiętasz że za 2 tygodnie na czas nieograniczony masz mi uszykować sypialnię z widokiem na ogród, z łazienką i swobodnym dostępem do kuchni?

Ewciu, miejscówkę masz zagwarantowaną
A może uchylisz rąbka tajemnicy, jaka będzie ta kuchnia?
inag 00:10, 21 kwi 2016

Kuba napisał(a)

queeny oj czekam i czekam a one nic

Queeny też cudne. Kocham je Ciekawa jestem czy zakwitają powtórnie bo pączki niby mają ale jakieś takie miernoty..
Myślałam, że masz jeszcze jakieś inne bo na targach jesienią widziałam "black hero" czy coś takiego i jeszcze jakieś "blacki"
Madzenka 06:25, 21 kwi 2016

Queen kwitną na sam koniec sezonu tulipanowego, więc Ewo poczekaj cierpliwie
MAD 06:54, 21 kwi 2016

Pozazdrościłam dereni w zeszlym sezonie i tej wiosny podcięłam gałąź derenia przechodzącą od sąsiada i próbuję sobie ukorzenić.
Też czekam na kanciki i nowe foty.
Kuba 07:17, 21 kwi 2016

Zielona napisał(a)
Ewa, ciachnęłam moje derenie bardzo nisko, bo mam nadzieję, że się zagęszczą. Czy Ty widzisz taką zależność: niskie cięcie = bardziej gęsty krzew?

Marta chyba za krótko je mam żeby wyciągnąć już jakieś wnioski; w ub. roku pierwszy raz je cięłaś i zaskoczyły mnie szybkością wzrostu a i krzaczki był dość okazały, w tym roku cięłaś tak samo i zobaczę czy będą gęstsze
Kuba 07:19, 21 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Ewciu, miejscówkę masz zagwarantowaną
A może uchylisz rąbka tajemnicy, jaka będzie ta kuchnia?

Kuchnia rozsypuje mi się w oczach więc jest okazja na zmiany, z brązowej zmieniam na białą
Kuba 07:21, 21 kwi 2016

inag napisał(a)

Queeny też cudne. Kocham je Ciekawa jestem czy zakwitają powtórnie bo pączki niby mają ale jakieś takie miernoty..
Myślałam, że masz jeszcze jakieś inne bo na targach jesienią widziałam "black hero" czy coś takiego i jeszcze jakieś "blacki"

Moje queen były sadzonek 2 lata temu i w tym roku widzę że się ładnie rozmnożyły z jednej cebuli zrobiły się trzy ale pączki jeszcze małe. Na wszelki wypadek doradziła im black parrots ale też jeszcze są w pączkach
Kuba 07:22, 21 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Queen kwitną na sam koniec sezonu tulipanowego, więc Ewo poczekaj cierpliwie

Czyli czekamy
Kuba 07:24, 21 kwi 2016

MAD napisał(a)
Pozazdrościłam dereni w zeszlym sezonie i tej wiosny podcięłam gałąź derenia przechodzącą od sąsiada i próbuję sobie ukorzenić.
Też czekam na kanciki i nowe foty.

Dr MAD ratuj rozsypuje się w oczach nie mam siły na żadne kanty, nie dosyć że nie dojadam przez słomkę to chyba teraz mi zatoki nawaliły
Kacha123 07:29, 21 kwi 2016

Kuba napisał(a)

Kuchnia rozsypuje mi się w oczach więc jest okazja na zmiany, z brązowej zmieniam na białą

To zżera mnie ciekawość, ponieważ też będę mieć białą, ale z czarnym i delikatnymi akcentami drewna.
Masz już jakiś projekcik?