Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 14:01, 12 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczyny, agregat trzeba kupić po prostu. U mnie przydaje się częściej niż bym sobie tego życzyła, a tak psioczyłam, że szkoda kasy, głupia.
bylismy rano w sklepie ale zrezygnowaliśmy z niego wolimy decyzji o wyborze nie podejmować pod presja konieczności zakupu.
kasia_c 21:38, 12 sie 2017

Rzeczywiście macie "przygody". U nas kilka razy w tym roku przeszła większa burza, ale na szczęście bez strat. Współczuję braku prądu, rzeczywiście nic przyjemnego.
nawigatorka 22:26, 12 sie 2017

kasia_c napisał(a)
Rzeczywiście macie "przygody". U nas kilka razy w tym roku przeszła większa burza, ale na szczęście bez strat. Współczuję braku prądu, rzeczywiście nic przyjemnego.
u nas to była dopiero trzecie. Ale nadrobiła za te niebyłe. We wsi jest prąd ale do naszego domu... bo obok nas jest awaria... bez zmian
Johanka77 22:35, 12 sie 2017

Taką masakrę mam i ja
Po wczorajszej przejażdżce hortko-busem

wrobelki 22:58, 12 sie 2017

Współczuję burzy u nas łagodnie było. Dziewczyny u mnie doradzają złamane hortki bez wody trzymać i zasuszą się ładnie
mrokasia 08:53, 13 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczyny, agregat trzeba kupić po prostu. U mnie przydaje się częściej niż bym sobie tego życzyła, a tak psioczyłam, że szkoda kasy, głupia.

Zdecydowanie! U nas przy byle wietrze lub większym deszczu nie ma prądu, bez agregatu nie dałoby się żyć. W tym roku zainwestowaliśmy w specjalne przyłącze.
No i my mamy z tych powodów kuchnię gazową - żeby chociaż wodę na kawę czy herbatę ugotować albo jajecznicę usmażyć .
Asia, dobrze że nawałnica nie wyrządziła Wam większych strat i nic Wam się nie stało.
nawigatorka 08:58, 13 sie 2017

mrokasia napisał(a)

Zdecydowanie! U nas przy byle wietrze lub większym deszczu nie ma prądu, bez agregatu nie dałoby się żyć. W tym roku zainwestowaliśmy w specjalne przyłącze.
No i my mamy z tych powodów kuchnię gazową - żeby chociaż wodę na kawę czy herbatę ugotować albo jajecznicę usmażyć .
Asia, dobrze że nawałnica nie wyrządziła Wam większych strat i nic Wam się nie stało.
kuchenke tez mamy jajecznica w planie na śniadanie. i myśle ze bez prostu da się żyć czasem nawet warto
nawigatorka 08:59, 13 sie 2017

Johanka77 napisał(a)
Taką masakrę mam i ja
Po wczorajszej przejażdżce hortko-busem

no widzisz pokaz lepiej betonowa ścianę ze śrubami w tle
nawigatorka 08:59, 13 sie 2017

wrobelki napisał(a)
Współczuję burzy u nas łagodnie było. Dziewczyny u mnie doradzają złamane hortki bez wody trzymać i zasuszą się ładnie
u mnie łamany jedynie jeden kwiat. Nie przepadam za suszonymi kwiatami w domu bo z kurzem mi się kojarzą. Wole świeże
mrokasia 09:13, 13 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
i myśle ze bez prostu da się żyć czasem nawet warto

Mówisz o prądzie?
Jeśli chodzi o telewizję czy komp to się zgadzam w pełni ale bez prądu mam tylko zimną wodę i zimno w chałupie co zimą bywa uciążliwe . No i lodówka...