No a to nie są kulki, czy nie u Ciebie, czy nie cisowe, żeś taka zdziwiona?
Te właśnie bym ukradła, razem z całą aranżacją. I nawet brązowe trawy w tym układzie zdzierżę
A jeśli chodzi o orliki - to musiały być te cholerne krewetki Ciekawe czy chociaż smakowała im "Nora Barlow" W tym roku nawet te zwykłe, nieodmianowe orliki jakieś gąsieniczki podgryzają.
Wciąż się nie mogę nadziwić, jak wszystko rośnie u Ciebie! Ta Twoja glina ma jakieś turbodopalacze A zdjęcia, które pokazałaś, są na to dowodem Było licho, jest busz - od zera do bohatera
Kochana, jak ja podziwiam Twój ogród! Wszystko jest już duże, kolorowe, kwitnące. Kolor-każdy kolor mnie u Ciebie zachwyca! I co najważniejsze, ten kolor, radość, energia, to cała TY tak musi być i tak jest pięknie
Aniu, u Ciebie jak zawsze na bieżąco... chciałam troszkę o powojnikach podpytać, ale już późno, więc najpierw się prześpię i zastanowię o co dokładnie mi chodzi (które najładniej rosną u Ciebie) a potem pisać będę