Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Gocha 09:41, 15 sie 2015

Aniu masz super synia i fajnie że możesz razem z nim choć w malutkiej części dzielić jego pasje i bardzo mi się to podoba że syn chce uczyć mamę. Mówię to z pozycji mamy 2 synów. Fajnie jest dzielić pasje z synem. A wiem że w sportach zimowych też prawie mu dorównujesz. Cudna kobitka z Ciebie a ja tego zazdroszczę - że mozesz tak działać sportowo. Trzymam kciuki za rodzinkę. Buziaki
Mala_Mi 09:48, 15 sie 2015

eee_taam napisał(a)
ogrodowo! ogrodowo!....wody to ty nam kochana nie żałuj!!!

tęsknimy za nią bardzo!

Justyna..... hasło BOMBA
Mala_Mi 10:00, 15 sie 2015

Musiałam dać coś innego niż narzekanie na upały, brak deszczu i takie tam. Gdzie nie zajrzę to tak samo..
Przy takich stratach to aż głupio coś pokazać ze swojego ogrodu. Trawnik mam bo leję w niego codziennie kilka godzin wodę.. rabaty w miarę potrzeby też podlewam....
I teraz mam czuć się głupio że "marnuję" wodę gdy taka susza??
Mam czuć się głupio że dzięki nawadnianiu trawnika mam zielono... co prawda ogród wymęczony upałami i suszą, ale jeszcze żyje a w większości ogrodów zdycha??

Jak pomyślę o rachunku za wodę to mi się robi trochę nieswojo, ale nie po to sadziłam by teraz stracić to co mam..to więcej niż rachunek za wodę.. nie mam wyrzutów sumienia.

Sorki, ale do Was nie pójdę w odwiedziny bo na razie monotonia straszna czyli licytacja u kogo jest gorzej.. odpadam w tej licytacji.. bo co mam napisać????

I z racji wczorajszego bumelowania i zaplanowanego bumelowania jutro...dziś pracuję... muszę nadrobić 2 dni..

Dzięuję za uznanie w kwestii mojego synusia.. bo dla mnie to żadne uznanie.. byłam dopiero 3 raz.. i udaje się już mi zawrócić bez upadku... a popływać można 15 minut, bo i tak zakwasy mam, że łapkami ledwo macham. 15 minut i zakwasy... jednak trochę człowiekiem poniewiera.. Ale ja lubię się sponiewierać i w ogrodzie i w wodzie i wszędzie. wtedy wiem, że żyję

GorAna 10:24, 15 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Musiałam dać coś innego niż narzekanie na upały, brak deszczu i takie tam. Gdzie nie zajrzę to tak samo..
Przy takich stratach to aż głupio coś pokazać ze swojego ogrodu. Trawnik mam bo leję w niego codziennie kilka godzin wodę.. rabaty w miarę potrzeby też podlewam....
I teraz mam czuć się głupio że "marnuję" wodę gdy taka susza??
Mam czuć się głupio że dzięki nawadnianiu trawnika mam zielono... co prawda ogród wymęczony upałami i suszą, ale jeszcze żyje a w większości ogrodów zdycha??

Jak pomyślę o rachunku za wodę to mi się robi trochę nieswojo, ale nie po to sadziłam by teraz stracić to co mam..to więcej niż rachunek za wodę.. nie mam wyrzutów sumienia.

Sorki, ale do Was nie pójdę w odwiedziny bo na razie monotonia straszna czyli licytacja u kogo jest gorzej.. odpadam w tej licytacji.. bo co mam napisać????

I z racji wczorajszego bumelowania i zaplanowanego bumelowania jutro...dziś pracuję... muszę nadrobić 2 dni..

Dzięuję za uznanie w kwestii mojego synusia.. bo dla mnie to żadne uznanie.. byłam dopiero 3 raz.. i udaje się już mi zawrócić bez upadku... a popływać można 15 minut, bo i tak zakwasy mam, że łapkami ledwo macham. 15 minut i zakwasy... jednak trochę człowiekiem poniewiera.. Ale ja lubię się sponiewierać i w ogrodzie i w wodzie i wszędzie. wtedy wiem, że żyję

Aniu, już miałam sie wylogować i zająć czymś konkretnym

Nie komentuję, ale powiem.......Masz Kobieto......to Coś!!!!!!
Pozdrawiam z szacunkiem
sylwia_slomc... 10:28, 15 sie 2015

Jak się Ania zgodzi to ja Cię wyściskam Gosiu z całej siły

Aniu ja jestem bardzo chętna do Cię się wybrać, ale kiedy to będzie to nawet w przybliżeniu nie umiem powiedzieć, może się trafi jakaś okazja i się do kogo przykleję
Krys 10:37, 15 sie 2015

podziwiam jak zwykle i pozdrawiam
Margarete 10:48, 15 sie 2015

I mnie szczęka opadła jak zobaczyłam wyczyny twojego syna, super !!! Ale i ty posuwasz nieźle na tych wodnych nartach, zazdroszczę

Ja nie licytuje u siebie co mi padło, nie jęczę, trudno - upał jest i się skończy teraz albo później....nie ma co sie denerwować.....na wiele rzeczy w życiu nie mamy wpływu i musimy sie z nimi godzić, szukając sposobu jak w tym co nam serwuje los odnaleźć siebie, i żyć dalej dla siebie i dla innych.....takie credo życiowe ............na dokuczliwe upały ale i na inne przypadłości losu, ot życie
ana_art 11:03, 15 sie 2015

I jak Cie nie kochać ????
Zapraszam do mnie, nie usłyszysz u mnie nic złego o pogodzie, braku deszczu itp.
Tez mam problem z pojazywaniem swoich zielonych rabat. Wody nie żałuje ale nie jest mi z tego powodu głupio bo NIC sie nie marnuje.

A tak poza tym to chciałabym kiedyś mieć takie wspólne pasje z chłopakami
agata19762 11:16, 15 sie 2015

Ania jesteś szalona !!! synuś też podziwiam WAS

buziaki
Mala_Mi 11:19, 15 sie 2015

ana_art napisał(a)

A tak poza tym to chciałabym kiedyś mieć takie wspólne pasje z chłopakami

Dlatego Ci tłukłam do głowy byś też przypięła klepki na nogi i uczyła sie razem z chłopami ... startowaliście z jednego poziomu. Wiec nie jesteś dla nich kulą u nogi. A zabawę macie razem..
Problem leży w tym, że dzieci dorastają, a rodzice się starzeją . i drogi pokoleń się rozchodzą.. U Ciebie sie nie rozejdą, bo ty Tylko dorastasz Razem z chłopakami