Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

17:22, 18 sie 2015
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5730-kolorowa-piaskownica?page=49#post_9

choć zobacz różnicę Milkshaków u mnie nigdy nie były tak pomarańczowe!
17:36, 18 sie 2015
aaa i widzę że sezon wakacyjny masz bardzo udany ..dużo spotkań w ogrodzie )
ogród masz już w tak dobrym stanie....że żadnych gości się nie boi! co należy uznać za wielki sukces MałejOgrodniczki
Justyna 18:56, 18 sie 2015

Cześć Aniu
Zaglądam z przyjemnością i podziwiam ogród, szczęśliwą rodzinkę i Twoje wygibasy wodne
Ale mały ma szczęśliwe dzieciństwo w Takim ogrodzie. Z każdej strony stymulujące bodźce i przygody. Jest gdzie się pobawić, jest co zjeść plus kontak ze zwierzętami. Cudnie. Kałuża chyba dostała nowe lotosy - zachwycające są.
Mam pytanie odnośnie perovski. Wiesz może czemu jedne stoją sztywno trzymając zwarty pokrój, a inne się pokładają?
Mam trzy, na podobnych stanowiskach, dwie stoją, jedna leży. Leży ta najstarsza. Może to przez wiek? Jak myślisz?
Pozdrawiam serdecznie
elzbieta_g 21:34, 18 sie 2015

jupi...na bieżąco jestem choć raz
Viola 22:27, 18 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Macham.. odpowiem juro..
No i niech ktoś mi powie, że różowy do żółtego nie pasuje
Mala_Mi 23:27, 18 sie 2015

margaretka3 napisał(a)

Surfował przed czy po upadku?
Jeśli po to nie do zdarcia jest. Dobraliście się
Te pomponowe uwielbiam bezkrytycznie
Ty masz chyba ciemniejszą niż moja Fraz Kafka.

Surfował następnego dnia po upadku..... dziś już nawet to mu się zasklepiło.. z racji problemów zdrowotnych ..siniaki ma bardzo efektowne. Dziś też urwaliśmy się zamiast roweru na surfowanie.. eMuś już zawraca na "nogach" a ja uczę się jazdy na drugą nogę. Wiatr wiał i były fale.... i były wywrotki

Moja dalia Downham Royal jest dużo ciemniejsza od Kawki. Ale też to inne kolory. Kawkę znam tylko z obrazków. Moja to fioletowe bordo. Hmmm dziwne określenie koloru

Może jutro zrobię jakąś fotę w dobrym świetle.

Edit.. moja dalia to ciemne bordo.

Mala_Mi 23:29, 18 sie 2015

Viola napisał(a)
No i niech ktoś mi powie, że różowy do żółtego nie pasuje

Ja to mówię cały czas
I cały czas mam te upiorne połączenia

Żółty pasuje do niebieskiego i fioletowego..
Mala_Mi 23:30, 18 sie 2015

elzbieta_g napisał(a)

jupi...na bieżąco jestem choć raz

Sorki, ale do Ciebie nie zajrzę dziś.. ostatnio mam jakieś wolne ruchy

Focie sprzed kilku dni...

Mala_Mi 23:37, 18 sie 2015

Justyna napisał(a)
Cześć Aniu
Zaglądam z przyjemnością i podziwiam ogród, szczęśliwą rodzinkę i Twoje wygibasy wodne
Ale mały ma szczęśliwe dzieciństwo w Takim ogrodzie. Z każdej strony stymulujące bodźce i przygody. Jest gdzie się pobawić, jest co zjeść plus kontak ze zwierzętami. Cudnie. Kałuża chyba dostała nowe lotosy - zachwycające są.
Mam pytanie odnośnie perovski. Wiesz może czemu jedne stoją sztywno trzymając zwarty pokrój, a inne się pokładają?
Mam trzy, na podobnych stanowiskach, dwie stoją, jedna leży. Leży ta najstarsza. Może to przez wiek? Jak myślisz?
Pozdrawiam serdecznie

Justyna, ależ dokładnie prześledziłaś kawał czasu na forum..
Bodźce.. same nie przyjdą, trzeba je skądś brać.. na szczęście babcie obydwie jak i rodzice zapewniają ich sporo.
Na surfowaniu był też wnusio.. surfował na nogach...

Czym starsza perowoskia tym bardziej się pokłada.. też tak mam. U mnie są podwiązane. Nawet jak zetnę na krótko, to i tak się położą bo przyrosty maja ogromne.

W kałuż u zagościł Momo Botan.. muszę jutro mu cyknąć focię.. ma dużo pąków.. małe a takie hmm brak słów na określenie.
Mala_Mi 23:38, 18 sie 2015

eee_taam napisał(a)
aaa i widzę że sezon wakacyjny masz bardzo udany ..dużo spotkań w ogrodzie )
ogród masz już w tak dobrym stanie....że żadnych gości się nie boi! co należy uznać za wielki sukces MałejOgrodniczki

Spotkania błyskawiczne i krótkie...