Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Mala_Mi 23:20, 15 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

A co to za iglaczek za Muminkiem Aniu?

Choina kanadyjska Jeddeloh. Mus ją zacząć przycinać.
Sebek 23:22, 15 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jeziorko tym razem będzie Z wodą w odcieniach... brakło ciutkę krokusow, albo z a gęsto sadziłam

Akurat przy cebulowych takie sadzenie wychodzi nim na dobre - nam to już w ogóle
Mala_Mi 23:30, 15 lis 2015

Kindzia - cycuś powoduje oddychanie prze nos a nie buzię.. po chorobie to wskazane Mądrość życiowa od mojej Mamy

Ula - bez koszyków.. za dużo roboty z koszykami. I do koszyków trzeba mieć miejsce

Kasik - wiankuj bo dobrze Ci idzie. a krokusy posadzisz , byle do końca listopada.

Resztę jak pominęłam to przepraszam.. Muminek uwielbia wstawać przed kurami.. i to zdecydowanie.. a ja najchętniej to i po kurach bym nie wstawała

Focie z dziś telefoniczne.. na takie już byle co w ogrodzie szkoda aparatu wyciągać ..
Ostatnie berberysy

I dla Madżen Z myślą o niej była fota

To z myślą o Irence.. resztki.. pora zebrać, ale fajnie skubnąć jeszcze coś w ogrodzie. Były jeszcze 2 truskawki i 4 poziomki.. Muminek chciał jeszcze.. a tu nie ma

I dla reszty.. klon niepozorny cały rok.. najpiękniejszy teraz i ma palmę pierwszeństwa w ilości upierzenia Prawie wszystkie liście jeszcze są
Mala_Mi 23:30, 15 lis 2015

Dublek.. coś ostatnio mi dubelkuje myszka.

Dorota123 12:33, 16 lis 2015

Malec zawsze wywołuje u mnie uśmiech na twarzy. Też babciowałam w sobotę i w niedzielę, młodzi mieli wolne. Masz jeszcze mocne kolory w ogródku, u mnie oprócz różowej chryzantemy nic nie kwitnie.
Piotr_ 13:07, 16 lis 2015

Ohhh u cb jeszcze kwitnąco u mnie szaro,
Róże kwitną a ty szalejesz w ogrodzie jeszcze
Pszczelarnia 13:38, 16 lis 2015

Pohjola`s Doughter - posadziłam 3 szt. z opuchlakami. Przy sadzeniu wiosną, roztrzepywałam nawet korzenie ale widocznie się uchowały. Ale są to ładne kopułki na razie, tylko liście w koronkę.

Masz bardzo wnikliwe obserwacje ogrodowe. Zastanawiałam się, ile lat może rosnąć brzoza w ogrodzie? Kiedy widać, że już nadszedł jej czas? Moje 20 letnie nie mają już na dole i nawet lekko w górze żadnych gałęzi ale wysoko jeszcze szumią. Ale zastanawiam się, jak to będzie z nimi dalej.
W lesie jest to gatunek cięty najszybciej i najszybciej starzejący się.

Masz tylko jedną choinę Jedelloh?
16:03, 16 lis 2015
Śliczny ten Muminek!
Piekny ten klon co tak długo trzyma liście,jak się nazywa?

U mnie pierwsze większe przymrozki i wszystkie liście z klonów i z miłorzębów jak jeden mąż sru ...poleciały...I tyle było,dobrze,że dwa dni wcześniej te miłorzęby obfocyłam,bo ino zżółkły i zaraz za dwa dni liście zrzuciły
Bogdzia 17:13, 16 lis 2015

Dostalam ale dopiero o godz 17 i juz nie dało się posadzic ale cebulki ładne i wieksze niż te kupione również u nich wcześniej. Jutro sadzenie byle choc do południa nie padało.Dzieki.
an_tre 17:14, 16 lis 2015

Aniu wpadam tu od czasu do czasu i nie mogę nadziwić się twojej żywotności a Muminek zawsze rozbraja moje serce
ściskam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies