Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Piotr_ 21:43, 08 sty 2016

hehe u cb tak samo jak u mnie bez śniegu róże liście mają i ślizgasz się na oczku tak samo robiłem wczoraj, oby do wiosny
Mala_Mi 00:18, 09 sty 2016

Sniegu u mnie zero. Taka zima....niedorobiona. na termometrze teraz zero. Chyba wiosna idzie.... a w kwietniu posypie ... zajaz wielkanocny ze sniegu to tradycja ostatnich lat.
AsiaK_Z 08:45, 09 sty 2016

A w tv mówili że u Ciebie biało że hej. Czyli kłamali
Kasya 09:13, 09 sty 2016

Mala_Mi napisał(a)
Sniegu u mnie zero. Taka zima....niedorobiona. na termometrze teraz zero. Chyba wiosna idzie.... a w kwietniu posypie ... zajaz wielkanocny ze sniegu to tradycja ostatnich lat.

Aniu, a jaka byla ta zima 2011/2012, ile trzymal mroz i jaki ?

Wrzucilam u siebie wykres temperatury teraz ze stycznia i wychodzi na to ze kilka dni tylko byl taki duzy mroz, moze nie bedzie tak zle z roslinkami, jak myslisz ?
Chociaz niedobrze ze czesc rosln wydawala sie taka jakby wegetacja juz ruszyła i to moze byc problem ?
Madzenka 10:17, 09 sty 2016

Coś słaba zima u Ciebie skoro takie ładne masz róze. U mnie liście wreszcie zmarzły i mam nadzieje ze opadna i wyzbieram.

Juz za chwile juz za momenciek obchodzisz 4 rocznice na O. Czekam na podsumowanie Twoich 4 latek ale po firmie z szu szu Felixa
Agania 18:48, 09 sty 2016

Przegląd ogrodu w pięknej oprawie, sam ogród najwyższej klasy

Cofnęłam się do sylwestra fajnie się bawiliście....na wesoło

Ja na desce jeszcze nie byłam

Całuski dla Dudusia i Muminka, pozdrowienia dla całej rodzinki i dla dzielnej babci, która Dudusia zimą na spacery wyprowadza
ren133 19:05, 09 sty 2016

Mala_Mi napisał(a)
Na dobranoc zaglądającym pokazuję moją zimę... biało jest tylko na kałuży Trawnik w większości zielony ..

U mnie taka sama zima czyli żadna ... trawnik też zielony ... a ambrowiec ma pąki ... nie wiem czy przeżyje bo nie zabezpieczyłam go agrowłókniną
kasiek 19:18, 09 sty 2016

Bez sniegu jest faktycznie buro, ale u mnie jest i buro nie jest Z tym że go malutko, bałwana nie da sie zrobić
11:11, 10 sty 2016
U mnie też róże zielone i wygląda odpukac jakby tym co nie osłoniłam je mróz nie zaszkodził...odwilż idzie,cieszę się,że przed tym choć raz byliśmy już na nartkach
W planach w przyszłą sobote nauka łyżew u młodego
Kwitnie mi sadzonka jaśminu nagokwiatowego,jest na razie w skrzynce ale przy murze więc chyba ma dobrą lokalizację
Sylvana 12:36, 10 sty 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ja też już swoje lodowisko testowałam....większą mieliśmy radochę niż na sztucznym

Obejrzałam przegląd półroczny....dzięki wielkie...skorzystam napewno....właściwie to już podglądam, co kiedy i z czym, bo wróciłam do projektowania swoich rabatek.....Zanim u mnie wszystko tak urośnie, żebym mogła robić roczny przegląd to chyba wieki miną

Dawno mnie tu nie było....więc deczko spóźnione życzenia ślę na Nowy Rok...aby uśmiech zawsze gościł na twojej buzi jak do tej pory....wszystkiego dobrego