Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

barbara_kraj... 00:56, 12 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)

(...) nie muszę mu zabraniać, bo nie jest zainteresowany zrywaniem. Przesypywanie ziemi w doniczkach czy gdziekolwiek jest interesujące, woda w konewka jest mega interesująca.. woda lecąca z kranu też.. garaż z całym dobrem jest bardzo interesujący, wrzucanie kamieni do oczka (zabraniam) jest super.. motylki, samolot na niebie, ptaszki, piesek, kotek.. wchodzenie i schodzenie z ławki, tarasu.. a kwiatki ogląda ale nie ma ochoty zrywać.. a ja nie zachęcam i nie pokazuję

Mądra Babcia!
Jak będzie Muminka, to kwiatki sobie upodoba, bo wianki wić będzie chciała, bukieciki dla Babci i Mamy robić. I wtedy nauki będą potrzebne.

Aniu, kiedy mniej więcej tojeść orszelinowa z ziemi wyłazi?
Kacha123 07:10, 12 kwi 2015

Byłam i nadrobiłam. Muminek babciowy pomocnik kochany! Piękna wiosna
popcorn 09:19, 12 kwi 2015

Cudny chłopczyk I te magnolie.. ach!
Aniu ciemierniki podlane, czekam na info od Bogdzi i Anity jak zgramy odbiór/wysyłkę - bo może się uda tę od Bogdzi dopakować do moich i wyślę Ci całość Adres wysyłkowy poproszę, na priv? buziaki!!
Mala_Mi 13:17, 12 kwi 2015

barbara_krajewska napisał(a)

Mądra Babcia!
Jak będzie Muminka, to kwiatki sobie upodoba, bo wianki wić będzie chciała, bukieciki dla Babci i Mamy robić. I wtedy nauki będą potrzebne.

Aniu, kiedy mniej więcej tojeść orszelinowa z ziemi wyłazi?

Basiu praktycznie jeszcze nie widać. Ona dość późno rusza, jak grzebniesz w ziemi to zobaczysz różowe kłącza.

Patrzę na twój awatarek.. i widzę miłki od Bogdzi.. bałam się, że już ich nie mam, ale są.. i zaczynają kwitnąć. Wypieliłam stipę z ich sąsiedztwa Już stipy z foto koło miłków nie ma

Edit.. będzie pomocnik do łopaty Kwiatki niezagrożone

agata19762 18:19, 12 kwi 2015

Aniu pomocnika masz świetnego
Nareszcie mamy wiosnę sloneczna, ciepla, kolorowa i pachnąca
Zepsuty mam komp. Pisze z tel.
rozajerycha 18:22, 12 kwi 2015

Cudnie dookoła i jeszcze ten Gościu fantastyczny ...
Pozdrawiam i ściskam Babciu
Martek
Zielona 18:43, 12 kwi 2015

Anek. Nadrobiłam sporo. Muminkiem się zachwyciłam, wiosnę w Twoim ogrodzie obejrzałam, a na koniec z podziękowaniem zostawiam Twoje jeżówki u mnie. W tym roku zakwitną, jestem pewna! Zobacz, jakie piękne kępy zawiązały! A każda z tych kępek była maleńką dwulistną siewką z "jajcarskiej" paczki

Cmok!

babka 18:51, 12 kwi 2015

Fajny młody mając taką babcię inaczej nie może być
Viola 19:46, 12 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)

Bingo
Kolor niespodzianka.

babka 19:54, 12 kwi 2015

Aniu tyś bylinowa więc może mi doradzisz? Chciejstwo mnie kiedyś dopadło i zrobiłam nie do końca przemyślane zakupy. Kupiłam liatrę a teraz nie bardzo mam gdzie ją wsadzić Powtykałam narazie do doniczek i się pytam czy one nadają się do doniczkowej hodowli ? Tzn mam na myśli jakieś doniczkowe kompozycje.