Mądra Babcia!
Jak będzie Muminka, to kwiatki sobie upodoba, bo wianki wić będzie chciała, bukieciki dla Babci i Mamy robić. I wtedy nauki będą potrzebne.
Aniu, kiedy mniej więcej tojeść orszelinowa z ziemi wyłazi?
Cudny chłopczyk I te magnolie.. ach!
Aniu ciemierniki podlane, czekam na info od Bogdzi i Anity jak zgramy odbiór/wysyłkę - bo może się uda tę od Bogdzi dopakować do moich i wyślę Ci całość Adres wysyłkowy poproszę, na priv? buziaki!!
Basiu praktycznie jeszcze nie widać. Ona dość późno rusza, jak grzebniesz w ziemi to zobaczysz różowe kłącza.
Patrzę na twój awatarek.. i widzę miłki od Bogdzi.. bałam się, że już ich nie mam, ale są.. i zaczynają kwitnąć. Wypieliłam stipę z ich sąsiedztwa Już stipy z foto koło miłków nie ma
Edit.. będzie pomocnik do łopaty Kwiatki niezagrożone
Anek. Nadrobiłam sporo. Muminkiem się zachwyciłam, wiosnę w Twoim ogrodzie obejrzałam, a na koniec z podziękowaniem zostawiam Twoje jeżówki u mnie. W tym roku zakwitną, jestem pewna! Zobacz, jakie piękne kępy zawiązały! A każda z tych kępek była maleńką dwulistną siewką z "jajcarskiej" paczki
Aniu tyś bylinowa więc może mi doradzisz? Chciejstwo mnie kiedyś dopadło i zrobiłam nie do końca przemyślane zakupy. Kupiłam liatrę a teraz nie bardzo mam gdzie ją wsadzić Powtykałam narazie do doniczek i się pytam czy one nadają się do doniczkowej hodowli ? Tzn mam na myśli jakieś doniczkowe kompozycje.