Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Madzenka 19:02, 01 lip 2015

Kurcze niech się ochlodzi bo mi poprzypala wszytskie liście!!!!
Ensata 19:10, 01 lip 2015

MAD, wybieram się do Cię, ale nie wiem gdzie ręce włozyc.
Marzen, patrzę z lekiem na Tarczownicę, nowe funkie kiepsko to wygląda. Z planów przesadzania nic, zbrodnia przy takiej temp.
ewakatowice 19:36, 01 lip 2015

płot masz wypaśny ja to jestem posiadaczką depresjii ogrodowej...
Ensata 20:08, 01 lip 2015

ewakatowice napisał(a)
płot masz wypaśny ja to jestem posiadaczką depresjii ogrodowej...
Przestan, zgubiłam ropuchę, właśnie poszłam pielić, bo wczesniej się nie dało, załamana jestem. Mam masakre, wszystko zarosniete. Do tego mam obsesję kleszczy, już pare razy sciagałam takie co maszerowały po mnie. A jak się wbije zakazony?
rzulieta 20:13, 01 lip 2015

Oj z tymi kleszczami to ja też mam stracha. Mi się wbił ostatnio jeden ale nie zbadałam go. Mam nadzieje ze wyżyje. A tak powaznie to od razu idzie rumień i dostajesz temp. Moja mama pracuje w Wojslawicach i tam co druga osoba ma bolerioze. Moj ojciec jest myśliwym na szczęście on nie ma ale wiele leśnych ludkow ma. A tyle lat do tyłu i nikt o czymś takim nie słyszał. Teraz dopiero kleszcze roznosza na potęgę tą chorobę.
babka 20:17, 01 lip 2015

Dziewczyny a na co ten pręt rdzewiejący bo nie doczytałam?
Ensata poka ten płot !
ewakatowice 20:31, 01 lip 2015

Ensata napisał(a)
Przestan, zgubiłam ropuchę, właśnie poszłam pielić, bo wczesniej się nie dało, załamana jestem. Mam masakre, wszystko zarosniete. Do tego mam obsesję kleszczy, już pare razy sciagałam takie co maszerowały po mnie. A jak się wbije zakazony?

weź się w garść, już nic tylko zaraza kleszczowa, myślisz, że nie mają nic innego do roboty tylko ganiać akurat na Ciebie ...

napij się czegoś

rzulieta 20:34, 01 lip 2015

Jak to mowi smok Spike z bajki My little pony "strachajlo jesteś"
Ensata 21:19, 01 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Jak to mowi smok Spike z bajki My little pony "strachajlo jesteś"
Nie, mam koleżankę, która ze zdrowej, młodej laski stała się warzywem Poczytaj o odkleszczowym zapaleniu mózgu, bolerioza tez nie lepsza. Wiekszosc ofir nie wie, ze w ogole była uzarta.

Ewa, sugerujesz, ze jak sie napije, to kleszcze nie lubią? Chłodzę własnie białe z tych nerw. Co wracam z ogrodu, to mam wrazenie, ze cos łazi po mnie

Babka, płot u Ewy z prętem, hm, prętem...wizualizowałam jak mi wykonawca zniszczył ukochane funkie a na serio, wkopuja pod hortensje, by ukryć slady morderstwa, tfu, że noz zakopany
Ensata 21:20, 01 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Oj z tymi kleszczami to ja też mam stracha. Mi się wbił ostatnio jeden ale nie zbadałam go. Mam nadzieje ze wyżyje. A tak powaznie to od razu idzie rumień i dostajesz temp. Moja mama pracuje w Wojslawicach i tam co druga osoba ma bolerioze. Moj ojciec jest myśliwym na szczęście on nie ma ale wiele leśnych ludkow ma. A tyle lat do tyłu i nikt o czymś takim nie słyszał. Teraz dopiero kleszcze roznosza na potęgę tą chorobę.
Miałas rumien? Wiesz, ze powinnas silny antybiotyk wziac?