Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

popcorn 21:24, 01 lip 2015

Rumienia można nie mieć, ale antybiotyk możnaby wziąć, na zapas... chociaż kleszcze to chyba raczej wirusy przenoszą, nie bakterie?
rzulieta 21:30, 01 lip 2015

na szczęście mnie to omija na razie Tak jak piszecie można nie mieć objawów a choroba jest. Są testy na to. Są dwa rodzaje boreliozy. Ja zazwyczaj trafiam na pogotowie po ugryzieniach bo alergik jestem.
Najciekawsze że moja Mać jest uczulona na pszczeli jad a ojciec pszczelarzem jest a to chichot losu nie?
Sebek 21:40, 01 lip 2015

Twój płot jest genialny, wszystko musisz mieć takie super?
Ensata 21:57, 01 lip 2015

Sebek napisał(a)
Twój płot jest genialny, wszystko musisz mieć takie super?
Sebek, plunęłam winem, pewnie nie moj widziałeś Ja swoim jestem rozczarowana, rabatami też, chwastami i ślimakami. Dzisiaj mam na drugie wielkie rozczarowanie. Idę dalej pielić
Ensata 21:58, 01 lip 2015

Rzulieta w aptece mozna kupic? wiem, ze kleszcza mozna zbadac, ale o testach nei słyszalam. Mała moze wyrosnie? Pszczelarz, super!
Ensata 21:59, 01 lip 2015

popcorn napisał(a)
Rumienia można nie mieć, ale antybiotyk możnaby wziąć, na zapas... chociaż kleszcze to chyba raczej wirusy przenoszą, nie bakterie?
wirusy i chyba bakterie? Nie wiem, ale wiem, ze kolezanka brała ogromne dawki antybiotyku, bo miała rumien
babka 22:09, 01 lip 2015

A to taka sprawka z tym prętem. Brutalu ty
Z kleszczami nie ma żartów, naczytałam się o tym świństwie. Lepiej być ostrożnym. Skoro u Ciebie tak ich dużo to może przed wyjściem do ogrodu spryskaj się zawsze sprajem ?
Idę do Ewy, chyba mnie nie wygoni
rzulieta 22:16, 01 lip 2015

Ensata napisał(a)
wirusy i chyba bakterie? Nie wiem, ale wiem, ze kolezanka brała ogromne dawki antybiotyku, bo miała rumien

Tak to jest masakra moja ciocia ma boreliozę. Na szczęście zdiagnozowali szybko ale rzeczywiście długo i mocno lecą z lekami. Są testy z krwi. Koszt 50 zl prywatnie bo od lekarza wątpliwe że dostaniesz skierowanie.
To zleży gdzie kleszcz się szwendał ja nie mam pewności więc nie pisze
Magda70 22:26, 01 lip 2015

U nas na O z tego co wiem to Olili walczy z ta potworną chorobą... żartów nie ma.

Buziaki...szybko wpadam i wypadam...kiedy ja to wszystko nadrobię!

Ps. synio wyjechał już od was ale mi się w domu pelno znów zrobilo...i się gówniarz o półkę z butami upomina!! Masakra...
babka 22:33, 01 lip 2015

Ale masz płot, hoho !!!!