Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

popcorn 21:54, 09 lip 2015

A tak w ogóle, to cofam się i cofam, a fotek żadnych? No foch normalnie! poproszę o parę, cokolwiek?
Konieczki 22:20, 09 lip 2015

Ja Cię rozumiem -też masz Miętkie serce wiesz czym to się kończy... W pracy jestem bezwzględna, ale u mnie na budowie domu też miałam serce Miętkie i co... Muszę kuc łazienkę i przenosić grzejnik bo instalator lepiej wiedział i kaloryfer mi zamontował na wew ścianie kominowej a w dolnej łazience mam tylko podłogówke i temp w zimie ok17st ... Mądry Polak po szkodzie.
Dowiedz sie u producenta czy jest szansa, krucze a głębokie te rysy?
Ja to zawsze zamieszam
nawigatorka 22:22, 09 lip 2015

Czytam i trzymam kciuki za jak najmniej stresowe rozwiazanie i bez szkody dla Ciebie
jazzy 22:29, 09 lip 2015

Ensata napisał(a)
http://albamar.pl/pl/13-kostrzewa-pic-carlit-.html i przyszła jak na zdjęciu i opisie, tak, ze wyjątkowo towar zgodny z umową

Zobacz, niby jest lepsza niż samo futro http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Festuca%20gautieri%20'Pic%20Carlit'&lang=1

Sorki, a to nie to samo? W pierwszym linku stoi: "Ze względu na pokrój popularnie zwana jest "niedźwiedzim futrem".
Ocb?
Kuba 07:08, 10 lip 2015

qurcze czytam o kłopotach, ale zawsze po burzy przychodzi słońce, więc i tu wierzę że będzie dobrze
Ensata 08:54, 10 lip 2015

jazzy napisał(a)

Sorki, a to nie to samo? W pierwszym linku stoi: "Ze względu na pokrój popularnie zwana jest "niedźwiedzim futrem".
Ocb?
Jazzy, ze mnie fachowiec od kostrzewy taki sam, jak mój od poliweglanu ale..."Kwitnienie ma miejsce w czerwcu, ale jest znacznie słabsze w porównaniu z gatunkiem, co w tym przypadku jest zaletą, bo kwiatostany nie przysłaniają atrakcyjnych, zielonych kępek. Jest to jedna z najładniejszych, niskich traw ozdobnych"

Sama długo głupia byłam i przeprowadzałam dochodzenie, bo..w sklepie u mnie jest niedzwiedzie futro, sporo większe i w dobrej cenie, ale nie ta odmiana. A, że w opisach "matka jest tylko jedna" czarna, biała, psia czy kocia, to już nie ma znaczenia Poetycko mnie się porównało z rana
Ensata 08:55, 10 lip 2015

Kuba, jasne, że tak, plus trzeba mieć miarę problemu. zawsze sobie daję po łapach jak się nakręce, że to żadne problemy
Ensata 08:56, 10 lip 2015

Nawigatorka dzięki
Konieczka no, mam identycznie, ale z tego sie chyba już nie wyrasta. zaraz dzwonię do producenta
Ensata 08:59, 10 lip 2015

Marta, piekło ma najlepszego brukarza świata, ale ja w swojej naiwności czasami sobie powtarzam, że dobra karma wraca. Jak to mawiała moja ulubienica, "pomyslę o tym jutro" Dzisiaj będę oglądała jak róże wykopać, bo nowy pomysł na pergolę
Tess 09:00, 10 lip 2015

Ensata napisał(a)

no, mam identycznie, ale z tego sie chyba już nie wyrasta. zaraz dzwonię do producenta

Jak się dostanie parę razy po do...ie dostatecznie mocno, to serce przestaje być miętkie.