Ja Cię rozumiem -też masz Miętkie serce wiesz czym to się kończy... W pracy jestem bezwzględna, ale u mnie na budowie domu też miałam serce Miętkie i co... Muszę kuc łazienkę i przenosić grzejnik bo instalator lepiej wiedział i kaloryfer mi zamontował na wew ścianie kominowej a w dolnej łazience mam tylko podłogówke i temp w zimie ok17st ... Mądry Polak po szkodzie.
Dowiedz sie u producenta czy jest szansa, krucze a głębokie te rysy?
Ja to zawsze zamieszam
Jazzy, ze mnie fachowiec od kostrzewy taki sam, jak mój od poliweglanu ale..."Kwitnienie ma miejsce w czerwcu, ale jest znacznie słabsze w porównaniu z gatunkiem, co w tym przypadku jest zaletą, bo kwiatostany nie przysłaniają atrakcyjnych, zielonych kępek. Jest to jedna z najładniejszych, niskich traw ozdobnych"
Sama długo głupia byłam i przeprowadzałam dochodzenie, bo..w sklepie u mnie jest niedzwiedzie futro, sporo większe i w dobrej cenie, ale nie ta odmiana. A, że w opisach "matka jest tylko jedna" czarna, biała, psia czy kocia, to już nie ma znaczenia Poetycko mnie się porównało z rana
Marta, piekło ma najlepszego brukarza świata, ale ja w swojej naiwności czasami sobie powtarzam, że dobra karma wraca. Jak to mawiała moja ulubienica, "pomyslę o tym jutro" Dzisiaj będę oglądała jak róże wykopać, bo nowy pomysł na pergolę
Jak się dostanie parę razy po do...ie dostatecznie mocno, to serce przestaje być miętkie.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.