Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

popcorn 14:40, 15 wrz 2015

Moj gotuje wode na herbate i odgrzewa hehe
wiecej fotek sie uprasza
kasia_w 14:54, 15 wrz 2015

Przy okazji Mów- może się na mojego nanarzekałam, ale gotuje świetnie. Głównie dania z południowo wschodniej Azji i północnej Afryki Mniam

Ensato - wspieram duchowo
kasia_w 14:55, 15 wrz 2015

Magnolio a zajrzyjże do mnie - tam też młym
Sebek 15:33, 15 wrz 2015

Wcześniej kibicowalem z leżaka, ale teraz kibicuję z kanapy Mi już się miejsce i rośliny do rewolucjonizowania rabat skończyły Będzie cudnie, czuje to
Ensata 16:01, 15 wrz 2015

Kasia, aaaaaale Ci zazdroszczę takich frykasów serwowanych przez M

Sebek, Ty mozesz z kanapy, Ty się już nakopaleś, łacznie z cudzymi
Karola, fotek niet, dzisiaj wolne. Trzeba było poogarniać popracować, plus fizycznie zwyczajnie nei dałam rady.

Pinokio mówi, że jutro beda trawy, jezeli cud się zdarzy, w co wątpię, to mam do wsadzenia 120 traw do oczkowej
Ensata 16:03, 15 wrz 2015

Kacha, M wspiera wyjątkowo, jak nie mój M tzn, wspiera ogrodowsko, do tej pory brzydził się ogrodem

Kuba/Ewa ja się nie namaczałam w spa, nie cierpię basenów, wody masazy Zwiedzałam ogród japoński, piekny zresztą, czytałam i pilam doskonałe polskie wino. Rodzina się namaczała

Konieczka, to ulubiona zupa całej mojej rodziny:_)
nicol21 21:03, 15 wrz 2015

Przyszłam na kontrolę i widzę że działasz z przygodami. Widzę duże plany bordo, ale pewnie jak trawki się rozrosną to będzie super.

Może to tylko moje wrażenie, ale czy ta rabatka nie jest za płaska?
sorki, za szczerość, ale na zdjęciach tak to wygląda.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ensata 21:21, 15 wrz 2015

Ewelina, kazda uwaga jest cenna, te krytyczne najbardziej. Rabata jest płaska, fakt, ale za nią idą trawy
Madzenka 06:46, 16 wrz 2015

Gosia uprzedzam lojalnie Twój M ewidentne ewoluuje !

Najpierw zaczyna sie od partnerstwa w domu, zajmowania dziećmi, gotowania, coraz lepszy poziom gotowania, mistrzostwo w gotowaniu, potem zabiera się za trawnik i wie co to bukszpan ale nie pamieta jak sie nazywa lawenda, potem?
Potem ostrzegam lojalnie wtrąca sie w nasadzenia w ogrodzie, żąda określonego typu tulipanów, wrecz domaga sie uporządkowania rabat i wiekszej ilosci traw, nie zgadza sie na platany i broni własna piersią brzoz, domaga sie wiekszej ilosci hortensji limelight!!!
Ensata ostrzestrzegam i błagam powstrzymaj ten proces ewolucji M!!

Ps i czekam na fotki, sspragniona fotek jestem
Ensata 08:03, 16 wrz 2015

Marzen, wystraszyłas mnie. Objawy ma jak opisałaś!!!! Bukszpany rozróznia bezbłednie, a na lawende mówi, "dużo jeszcze tych hortensji do wysadzenia" ??

Az mnie ciarki przeszły na sama mysl, ze się bedzie wtracał w MOJ ogród;D Ide obmyślać plac awaryjny