Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

magnolia 08:48, 16 wrz 2015

Juzia napisał(a)

Hahaha!
U mnie początki były takie same, ale koniec już inny.
Wie co to lawenda, hortensje chyba też.... nawet różaneczniki zna Ale do nasadzeń się nie wtrąca. Zawsze mówi...rób jak chcesz

Ensata....jak widzisz nie musi być tak jak u Marzenki

Juzia, Wy jeszcze młodzi jestescie,bądź czujna!
Juzia 08:51, 16 wrz 2015

magnolia napisał(a)

Juzia, Wy jeszcze młodzi jestescie,bądź czujna!

Myślę, że to nie ten typ.
Do urządzania domu też nigdy się nie wtrącił...
Ale mam go na oku
lindsay80 09:03, 16 wrz 2015

znam tą inspirkę z berberyskami i seslerią - świetna jest!
Czyli u Ciebie dla odmiany będą żurawki z seslerią?
Te 120 traw to właśnie sesleria, czy podsumowałaś wszystkie gatunki traw jakie będziesz mieć w ogrodzie?
Ensata 10:09, 16 wrz 2015

Juzia, miod na moje serce.
Magnolia, czarno to widzę, może chociaż doniczki Ci w domu zostawi zawsze to coś)))
Pszczółka, z wiekiem ewolucji stawiam opór mentalny!!! Sytuacja na świecie, wyginięcie takiego ogromu gatunków zwierząt itd. Brrrr, nie myśle, wypieram, cieszę się jedynie, że pewnych rzeczy nie doczekam. Ot filozoficznie mnie się zagadało.

Monitka, dziękuję kochana, już mam Magda70 mnie wsparła, reszte z rajskiego przytargałam
Ensata 10:10, 16 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
znam tą inspirkę z berberyskami i seslerią - świetna jest!
Czyli u Ciebie dla odmiany będą żurawki z seslerią?
Te 120 traw to właśnie sesleria, czy podsumowałaś wszystkie gatunki traw jakie będziesz mieć w ogrodzie?
u mnie żurawki i skalna, a jesienna będzie z tyłu. Pozostałe ida na oczkową
Ensata 10:11, 16 wrz 2015

Juzia, mój jak wybudowaliśmy dom, to wszedl i się pytał gdzie jest nasza sypialnia ewidentnie to zaczyna się jak w lata wchodzisz
kasia_w 10:29, 16 wrz 2015

He he Madżen to jest świetne
Jak powstrzymać ewolucję? W naszym małżeństwie widzę zaczątki podobnego problemu

Madzenka napisał(a)
Gosia uprzedzam lojalnie Twój M ewidentne ewoluuje !

Najpierw zaczyna sie od partnerstwa w domu, zajmowania dziećmi, gotowania, coraz lepszy poziom gotowania, mistrzostwo w gotowaniu, potem zabiera się za trawnik i wie co to bukszpan ale nie pamieta jak sie nazywa lawenda, potem?
Potem ostrzegam lojalnie wtrąca sie w nasadzenia w ogrodzie, żąda określonego typu tulipanów, wrecz domaga sie uporządkowania rabat i wiekszej ilosci traw, nie zgadza sie na platany i broni własna piersią brzoz, domaga sie wiekszej ilosci hortensji limelight!!!
Ensata ostrzestrzegam i błagam powstrzymaj ten proces ewolucji M!!

Ps i czekam na fotki, sspragniona fotek jestem
Kasya 12:19, 16 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Tia, efekt, na razie Pan unika moich telefonów, trwa zabawa w zadzwonie z innego numeru wtedy odbiera i mówi, że własnie jedzie z moja paczką do kuriera. Niby wczoraj zostały wysłane, bez informacji za ile, bez informacji o kosztach wysyłki. Jak przyjda dzisiaj to zamienie się w swieta Magdalenę

ja juz przestałam nadązać
co ty znowu zamawiałaś ?
popcorn 12:43, 16 wrz 2015

haha, jaka ewolucja, moj ewidentnie nie ten typ
Ensata 13:53, 16 wrz 2015

Zamawiałam trawy, w trawachozdobnych. Pan skutecznie unika kontaktu, od mojego M, odbierał, ode mnie nie. Pfrośba o wycene przesyłki skonczyła sie tym, że o cenie przesyłki dowiedziałam od kuriera który przywiózł paczkę. Doniczki p3, z roslinami, które miały sie wylewać, okazały sie doniczkami p9. Szkoda tylko ze w tej samej cenie