Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pewnej ogrodniczki

Ogród pewnej ogrodniczki

Dorotka 19:36, 09 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
Pełna energii jestes ale uwazaj zeby Cie nie przewiało .......przepraszam ze o Tobie zapomniałam jak dziewczynom wysyłałam stipe ...... Wybacz.....

Jolu daj spokój, dawno mnie tu nie było to i nie dziwne że nie wiedziałaś. Ja czekam na stipę bo Iwonka mi wysłała w czwartek, jeszcze nie ma... Mam nadzieję, że szybko dojdzie.
Nie chorowałam od 7 lat więc L-4 by mi się przydało Czas najwyższy.
Jana 19:38, 09 lut 2016

ryż ozdobny, w sklepach można spotkać jego nasiona (miałam podobną trawę ale nie wiem czy to) ....werbeny jeszcze nie miałam ale z tego co widziałam to ona jest wysoka,
Dorotka 19:40, 09 lut 2016

Jana napisał(a)
ryż ozdobny, w sklepach można spotkać jego nasiona (miałam podobną trawę ale nie wiem czy to) ....werbeny jeszcze nie miałam ale z tego co widziałam to ona jest wysoka,

Ciekawy ten ryż, taki bordowy. Nie znałam tej rosliny wcześniej. Zapisuję do kajetu aby się z nią zapoznać.
UlaB 20:00, 09 lut 2016

Miałam w ubiegłym roku ten ryż. Sama siałam. Szału nie robił, brakowało mu do fotek w necie Zasychały mu końcówki liści. Wytworzył kłosy, ale nie wyglądały jakoś szczególnie fajnie, ledwo wystawały spośród liści.
Coś mi chyba z nim nie wyszło
Dorotka 20:04, 09 lut 2016

UlaB napisał(a)
Miałam w ubiegłym roku ten ryż. Sama siałam. Szału nie robił, brakowało mu do fotek w necie Zasychały mu końcówki liści. Wytworzył kłosy, ale nie wyglądały jakoś szczególnie fajnie, ledwo wystawały spośród liści.
Coś mi chyba z nim nie wyszło

Hmmm... tym bardziej poczytam sobie o nim. Staram sie kupować sprawdzone na Ogrodowisku rosliny.
nawigatorka 20:24, 09 lut 2016

Lawende przytnij na wiosne mniejszy ej wiecej wtedy kiedy roze czyli gdyckwitna forsycje.1-2 cm nad granica mlodych przyrostow i starych pedow.pozniej na jesien po kwitnieniu.
Dorotka 20:26, 09 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
Lawende przytnij na wiosne mniejszy ej wiecej wtedy kiedy roze czyli gdyckwitna forsycje.1-2 cm nad granica mlodych przyrostow i starych pedow.pozniej na jesien po kwitnieniu.

Tak s ądziłam, ze na nią jeszcze czas. Dziekuję Asiu.
Moniq 21:03, 09 lut 2016

Fajne żurawki po zimie.
U mnie okropnie poniszczone, jednak śnieg trochę leżał, niestery
lojalna_ 21:22, 09 lut 2016

Lawende mam od kwietnia pierwsza zime . Tniemy po przekwitnięciu wczesna jesienia i bardzo delikatnie kosmetycznie wiosna . Wiosna dobrze jest sypnąć pod nia dolomitem i tyle ))
Ewa777 21:38, 09 lut 2016

Tu masz zdjęcia, jak ciąć lawendę